АПР 21 Новини | Звезди на прицелОбнови

Коя е Луиз Бегшоу?

0 коментара0/5

Коя е Луиз Бегшоу - бестселъров писател, политик консерватор, всеотдайна майка...

Коя е Луиз Бегшоу?

Тя има много лица. Познавате я като Луиз Бегшоу – успешен автор на романи, определяни като романтични трилъри.

С нас ви предстоят три срещи с нейното творчество в минипоредицата с „Журнал за жената“ „Страст и изкушение“, в която ще се насладите на романите „Наследнички“, „Страст“ и „Непокорни момичета“.

ТРИ БЛЕСТЯЩИ РОМАНА НА ЛУИЗ БЕГШОУ

 

Но все пак: коя е Луиз Бегшоу?

Не си мислете, че за да пишеш любовни романи, трябва да си човек, отдаден на пасивно анализиране на човешките страсти. Не си представяйте Луиз Бегшоу като „залепена“ за клавиатурата писателка. Тя живее изключително активен живот и сама поставя предизвикателства пред съдбата.

Започва да пише още в ученическа възраст

На 14 са първите й публикации в католически вестник. Тя е сред британците, които могат да се похвалят с оксфордско образование. На 18 е призната за млад поет на годината. На 24 издава първия си роман и бързо се изстрелва в топ класациите с още романи, от които продава милиони. Наричат я британската Джаки Колинс. Но тя е по-свежа и по-млада, с много повече хъс.

Съвсем млада, става привърженик на консервативната партия във Великобритания

Коя е Луиз Бегшоу?Но в един момент прави рязък завой и се превръща в лейбърист. Година по-късно обаче се връща при консерваторите. Първият й брак е с американски строителен предприемач Антъни Лоцицеро (с когото сазаедно от 2000 г. до 2009 г.) я дарява с три деца. Тя пише, продължава да навлиза в политиката, но намира време и за децата си. В един момент установява, че бракът й не върви и се развежда, а година по-късно – през 2010-а, става депутат в британския парламент, след 16 години писателска дейност. На втората година от своето участие в парламента, сключва втори брак – с Питър Менш, музикален мениджър. Но след две години работа като депутат се отказва от парламента.

Стартира социална мрежа, алтернатива на туитър

Идеята й е тя да е територия за политически дискусии. Проектът не оцелява дълго. Въпреки този провал и отказа й от парламента, тя продължава да изразява позицията си активно, дори агресивно – в социалните мрежи, в личен блог, в интервюта.

А какво става с писането на романи?

Тя има издадени 15 романа за 16 години – под името Луиз Бегшоу. След три години мълчание в литературата, през 2014-15 г. се появяват два нейни романа вече под името Луиз Менш.

И търси нови предизвикателства

Напоследък, вече като жител на САЩ след втория си брак, тя е сред най-запалените привърженици на теорията за руско участие в американските президентски избори. Предвид нейния изключителен интерес към конспиративните теории, настървените й публикации на политическа тема и навика й да изненадва себе си и публиката, от нея може да се очаква всичко. Не е изключено скоро да започне да създава и политически трилъри.

НАСЛЕДНИЧКИ

 

Три романа на Луиз Бегшоу ще излязат с „Журнал за жената“:

  • „НАСЛЕДНИЧКИ“ – на 22 март

  • „СТРАСТ“ – на 19 април

  • „НЕПОКОРНИ МОМИЧЕТА“ – на 17 май 

Можете да ги купите от обектите за продажба на списания или онлайн ТУК►►►

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Коя е Луиз Бегшоу?".

Още от "Звезди на прицел"

Търси се: Любим маникюрист за 2018 година

Търси се: Любим маникюрист за 2018 година

Днес слагаме началото на най-красивия конкурс на годината и започваме да търсим не кого да е, а най-любимия маникюрист на 2018!

Златка Райкова загърби тъмното си минало

Златка Райкова загърби тъмното си минало

Златка Райкова е едно от най- красивите български момичета и този факт е неоспорим по всички възможни изисквания.

Ева Лонгория получи своя звезда на Алеята на славата - СНИМКИ

Ева Лонгория получи своя звезда на Алеята на славата - СНИМКИ

Холивудската актриса Ева Лонгория, която е известна с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“ получи своя звезда на Алеята на славата.