МАЙ 21 Новини | Звезди на прицелОбнови

Гери-Никол: Рядко ми се случва да плача

0 коментара0/5

Певицата Гери-Никол се определя като силен човек – стреми се да не допуска негативни мисли и дори да се натъжи за нещо, е за кратко

Гери-Никол: Рядко ми се случва да плачаНа сцената на „Като две капки вода“ безспорната звезда сред младото поколение показа, че трудно приема критика. Първия път тя влезе в спор с Фънки, който и до момента не пропуска да я уязви по своя специфичен начин. Дали негативните коментари наистина я засягат, дали както изглежда самоуверена на сцената, е такава наистина?

„Много хора са ми казвали, че когато изляза пред публиката, нямам никакво притеснение и много си вярвам – казва тя. – Не че изобщо не се притеснявам, напротив. Преди всяка една моя изява пеперудите пърхат в стомаха ми, но... Когато изляза пред прожекторите и започна, наяве излиза звярът в мен.“

Твърди, че в живота почти никога не й се случва да е неуверена и тъжна.

Откакто изгря в X Factor и започна самостоятелната си кариера, тя се държи предизвикателно като безспорна звезда, и демонстрира, че ни й пука от хейтърите. Казва за себе си, че освен талант, носи и голяма упоритост. Така действа винаги поставя си за цел нещо и го постига. Но как нещата й се получават, а при толкова много други хора не, въпреки огромното им желание?

„Всъщност истината е, че никога съм си поставяла за цел на всяка цена да бъда популярна. Един човек или притежава нужните качества, или не. Вариантите не са безкрайни. Щом съм успяла да предизвикам интерес дотолкова, че да бъда обсъждана в цялата страна, очевидно притежавам нужните качества, за да успея“ отсича Гери.

Животът й на известна личност не само й харесва, тя го обожава. И досега не е имала нито един момент, в който да си е казвала „по-добре да не беше се случвало“.

Вместо толкова много негативизъм накуп да й се отразява зле, да я депресира и парира действията й, Гери-Никол се е зарекла да гони целите си докрай. Нарича тези, които я плюят, „малки пречки“, които я нахъсват да тича с двойна  сила към успеха.

Тя има малко приятели. Не защото е станала известна и се е надула, винаги е било така – с едно наум, тя трудно допуска някого до себе си, а и няма нужда от много хора в живота си. Не може да се нарече мнителна, а по-скоро предпазлива.

Интуицията  й е силна, в повечето случаи знае как ще се развият отношенията й с даден човек и умее да преценява отсрещния добре. Има приятелки момичета, излиза и се забавлява с тях, но не крие, че винаги се е разбирала по-добре с момчетата:

„С тях говорим на общ език. Аз  съм истински приятел, умея да уважавам и изслушвам. Имам малко, но наистина близки хора, на които мога да споделя всичко, съответно и те на мен. И да разговаряме на всякакви теми. Подкрепят ме, дават ми съвети и съм им благодарна.“

Каква е истинската Гери-Никол?

„Имам силен характер. От малка побеждавах момчетата в детските игри и все още съм доста бойна и игрива. Обичам да се забавлявам. Но всъщност истинската Гери-Никол е едно невинно, мило и сладко бебе. Само че, както вече казах, малцина имат възможността да се запознаят с този образ“ – усмихва се певицата.

Противно на това, което хората мислят за нея, тя е категорична, че е всичко друго, но не и глезла. Не харесва лигави истории и префърцунени номера. Когато родителите й възложат някаква задача, винаги я изпълнява, даже понякога да не й се иска. И колкото и да не се вярва на много хора, младата певица умее да готви, и то доста добре, а силата й са сладкишите. Само че, не й се случва често да кулинарства, защото е ужасно заета.

За Гери-Никол родителите й са хората, на които се уповава и които уважава най-много.

„От майка ми съм взела нетрадиционната нотка в себе си, изкуството да бъдеш различен. Тя е много добър и всеотдаен човек и мисля, че съм наследила и тези нейни качества. На баща ми приличам по решителността и смелостта да отстоявам своите позиции, да заявявам коя съм като личност“ казва звездата.

Автор: Лидия Спириев

Материалът е любезно предоставен от сп.Story

сп.Story

Още за: Гери-Никол

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Гери-Никол: Рядко ми се случва да плача".

Още от "Звезди на прицел"

Принц Хари и Меган Маркъл си казаха "да"

Принц Хари и Меган Маркъл си казаха "да"

Принц Хари и Меган Маркъл сключиха брак

Певицата Пинк: Моля се да изглеждам по-стара стара

Певицата Пинк: Моля се да изглеждам по-стара стара

Поппевицата Пинк бе адмирирана за отговора си в интернет срещу коментар, който я обвини, че изглежда "стара".

Джейн Фонда - икона на филмовия фестивал в Кан

Джейн Фонда - икона на филмовия фестивал в Кан

Филмовата звезда Джейн Фонда се появи снощи на червения килим на филмовия фестивал в Кан.