ФЕВ 21 Новини | СпортОбнови

L`Oreal Paris – новият партньор на златните момичета на България

0 коментара0/5

L`Oréal Paris подкрепя жените, които ни вдъхновяват всеки ден, а гимнастичките от българския национален отбор по художествена гимнастика са истинско олицетворение на сила и жажда за победа.

L`Oreal Paris –  новият партньор на златните момичета на България

Те са дисциплина, упорит труд и несломим дух, нежна грация и естествена красота - те са златните момичета на България. Отборът е изключителен пример за приемственост между поколенията. Още с първото си участие и победа заявиха по категоричен начин своята класа, сплотеност и отдаденост на спорта.

От тази година L`Oréal Paris застава зад състезателките от българския национален отбор по художествена гимнастика като партньор в следващите им предизвикателства.

Но кои са момичетата зад златото, какво е първото нещо, което правят сутрин, след като отворят очи, какви са хобитата им, слагат ли спирала или предпочитат молив за очи…

L`Oreal Paris

Синергията между козметичния гигант и Федерацията по художествена гимнастика ще позволи на златните момичета да разкрият себе си по един малко по-непознат на широката публика начин, да покажат ежедневните, малките неща, които стоят зад красивите лица.

L`Oréal Paris е бранд, който се грижи за нежния пол, помага им да преоткрият своята естествена красота,  да повярват в себе си. Брандът успя да се превърне в глобален лидер при тенденциите в областта на красотата.

L`Oreal Paris

L`Oréal Paris осигурява достъпен лукс за всички, които очакват отлични резултати в грижата за своята красота – подход, който се базира на употреба на висококачествени продукти. Някои от най-популярните сред тях са: True Match Foundation, Color Riche lipstick и Paradise Extatic Mascara.

Още от "Спорт"

Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг започнаха

Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг започнаха

Стартът на Олимпиадата в ПьонгЧанг бе даден с впечатляваща церемония по откриване на 23-те Зимни игри, която продължи два часа и остави без дъх близо 30 000 зрители

Григор Димитров стана спортист на годината

Григор Димитров стана спортист на годината

Григор Димитров за втори път в кариерата си завоюва престижната награда „Спортист на годината" за 2017 г.

Велик български триумф! Григор Димитров покори Лондон - СНИМКИ

Велик български триумф! Григор Димитров покори Лондон - СНИМКИ

Григор Димитров е шампион на шампионите! Българинът на 26-годишна възраст записа най-значимия успех в кариерата, побеждавайки връстника си от Белгия Давид Гофен