ЮЛИ 16 Новини | СъбитияОбнови

Над 1000 човека се регистрираха в Академия “Изпечи с любов”

0 коментара0/5

Начинаещи любители сладкари и пекари научиха основни похвати в приготвянето на различни печива през втория сезон на Академия “Изпечи с любов”.

Над 1000 човека се регистрираха в Академия “Изпечи с любов”

С над 1000 човека регистрирали се и стотици включили се пряко в кулинарните курсове, приключи вторият сезон на Академия „Изпечи с любов“.

Инициативата на „София Мел“ даде възможност на 300 късметлии да почерпят опит от професионални майстори-пекари и практически да усвоят традиционни и иновативни похвати при приготвянето на солени и сладки печива.

София бе последният град от кампанията Академия „Изпечи с любов“ като събитията се проведоха на 24 и 25 март в HRC Culinary Academy. Под ръководството на шеф Виктор Светославов, близо 80 човека приготвиха, изпекоха и украсиха сладкарски изкушения по рецепти на „София Мел“.

Над 1000 човека се регистрираха в Академия “Изпечи с любов”

Участниците се запознаха теоретично и практически със стъпките, които е необходимо да следват при приготвяне на печива в домашна среда, както и с видовете брашна и използването им в домашна и в професионална среда.

Кулинарните курсове от втория сезон на Академия „Изпечи с любов“ се проведоха в рамките на 4 месеца в 4 града – в София, във Варна, в Пловдив и в Плевен, като кампанията протече със съдействието на Dr. Oetker, Олинеза, Olympus и Сладея. По време на десетте практически курса се приготвяха традиционни сладки и солени печива: хляб със семена, памук погача, домашен козунак, бисквити с шоколадови парченца и винени мъфини с крема сирене.

Добави описание

Инициативата на “ГудМилс България” ЕООД има за цел да обърне внимание на създаването на добра хранителна култура и използването на качествени продукти в дома. Кампанията акцентира и върху възможността любители пекари да се почувстват като майстори-готвачи и забавлявайки се да се запознаят и изпробват традиционни и иновативни техники при приготвянето на печива.

Добави описание

След грандиозния успех на кампанията, организаторите започват подготовка за следващия сезон на Академия „Изпечи с любов“.

Още от "Събития"

Fibank e любима марка на българите

Fibank e любима марка на българите

В навечерието на своята 25-та годишнина Fibank бе отличена като Любима марка на българите.

Сугестопедия: За безграничните възможности на ума

Сугестопедия: За безграничните възможности на ума

Събитие за това, как ученето става лесно, а умът и сърцето ни се сприятеляват по пътя на мечтите?

Благотворително събитие в помощ на пеперудените деца

Благотворително събитие в помощ на пеперудените деца

Цептер България организира благотворително събитие в помощ на пеперудените деца