МАР 18 Новини | ЛюбопитноОбнови

Бърз и лесен избор на салон за красота с time4u.bg

0 коментара0/5

Качествените услуги в козметичния сектор винаги са били обект на голям интерес от страна на жените.

Бърз и лесен избор на салон за красота с time4u.bg
 © Сн.: iStock.com

Всяка жена е изпитвала неприятното чувство, когато е забравила да си запише час за маникюр, фризьор или друга козметична услуга и се е сетила в последния момент, а от другия край на телефонната линия чувате "любезното": "Часове няма". Какво ви остава, да затворите телефона и търсенето на добър салон за красота да  започне отново, но в повечето случай нямате представа на кой да се обадите или къде да го намерите?

 

Time4u.bgКрай на лутането и търсенето на салони за красота, техните телефонни номера и безкрайните разговори за запазване на часове за процедури, вече има онлайн платформа за салони за красота. Независимо дали имате нужда от промяна в прическата, красив маникюр, епилация или  релаксиращ масаж, решението е само на един клик разстояние от вас  -  Time4u.bg

 

Time4u.bg  предлага разнообразие от салони и услуги за красота на едно място.

  • Можете да откриете най-близкия салон за красота до вас – дори да нямате време да стигнете до него.
  • Можете да изберете салона с най-добра оценка – ако сте решили да експериментирате, но не знаете кой салон за красота да изберете, можете да се доверите на оценката и мненията на останалите потребители, като подредите салоните по рейтинг.

Time4u.bg пести време.

 

Time4u.bg  пести време.  Можете да резервирате час за маникюр, фризьор или друга красива процедура само с няколко клика, без да губите минути от безценното си време.

На  Time4u.bg  можете да си запишете час по всяко време -  24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

 

Time4u.bg пести време.

 

На  Time4u.bg  можете да си запишете час, независимо от това, дали сте в офиса, на път или на дивана в хола, приложението за мобилен телефон ви позволява да изберете и резервирате желаната процедура.

На  Time4u.bg  можете да видите цената и времетраенето на процедурата – вече няма нужда да се чудите колко пари и време ще трябва да отделите за желаната красива услуга.

 

Time4u.bg пести време.

 

На  Time4u.bg  можете да разгледат ревюта за салоните и също да оставите вашето мнение или рейтинг.

Time4u.bg са помислили и за салоните за красота, които  могат  лесно и удобно да управляват бизнеса си чрез Салон Мениджър.Time4u.bg

Влезте и резервирайте своите красиви процедури онлайн  в Time4u.bg  -  онлайн платформа за салони за красота>>>

Още от "Любопитно"

Хванаха крадец по миризмата на краката

Хванаха крадец по миризмата на краката

В китайския град Линту, провинция Анхой, миризмата на краката издаде крадец.

Убиват почти всички герои от ”Игра на тронове”

Убиват почти всички герои от ”Игра на тронове”

Създателите на сериала "Игра на тронове" съобщиха, че в заключителния сезон ще загинат много герои, станали любими на зрителите, пише порталът "Варайъти" (Variety).

Серина Уилямс пуска собствена козметична линия

Серина Уилямс пуска собствена козметична линия

36-годишната професионална тенисистка Серина Уилямс възнамерява да пусне на пазара собствена колекция продукти за красота под наименованието "Анирес".