ЮЛИ 16 Новини | ЛайфстайлОбнови

Карл Лагерфелд говори за здравето и.... погребението

0 коментара0/5

В едно "истинско" интервю за модно списание, Карл Лагерфелд разказва за здравословното си състояние и разкрива какво е планирал (за него и Шупет) за погребението му.

Карл Лагерфелд говори за здравето и.... погребението
 © БГНЕС/ЕРА

Преди година в портрет за модния дизайнер излъчен по "France 2", разбрахме какво прави Карл Лагерфелд всяка вечер, преди да лягане.

В ефира разказваше близкият до Лагерфелд Франсис Вебер.

"Той ми каза, че се е боядисал колкото е възможно по-дискретно. Обличал се за нощта, колкото е възможно по-хубаво и по-чисто, в случай, че умре през нощта, за да бъде достоен когато го намерят".

За края на модното гуру споменава и журналистката Пепита Дипон.

"В деня в който усети, че идва края, ще унищожи всички интимни неща, които има. Неговите писания, кореспонденцията, защото не обича да ровят в неговите неща. Струва ми се, че ще си замине възможно най-дискретно", каза тя.

Затова вместо да остави другите да говорят за края му, Карл Лагерфелд коментира по свой собствен "истината" пред модното списание "Numéro".

Преди всичко, 84-годишният дизайнер говори за здравето си.

"За момента не страдам твърде много", казва той.

"Анализирах всичко на земята и не намерих нищо. Припомнете ми това след десет години и отново ще поговорим", казва той и отговаря на въпроса дали иска национално погребение в Мадлен, както бе направено за френската рок легенда Джони Холидей.

"Какъв ужас! Няма да има погребение. Просто умирай, това е", казва той.

След разкритието на тъмните истории около семейство Холидей, погребението в Мадлин е като фарс, казва той и уточнява какво наистина иска:

"Аз помолих да бъда кремиран и моята пепел да се разпръсне с тази на майка ми ... и на Шупет (котката, на която той завещава част от състоянието си в случай на смърт) ако умре преди мен. Очевидно Карл Лагерфелд възнамерява да си отиде от този свят, така както преди време сподели, че ще го направи друга френска икона Ален Делон. /БГНЕС

Още от "Лайфстайл"

Джъстин Бийбър потвърди годежа си с Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър потвърди годежа си с Хейли Болдуин

Канадският поп изпълнител Джъстин Бийбър потвърди, че се е сгодил с модела Хейли Болдуин,

Обвиниха Жан-Клод Ван Дам в хомофобия заради патриархалните му разбирания

Обвиниха Жан-Клод Ван Дам в хомофобия заради патриархалните му разбирания

В телевизионното предаване „Той не лъже” 57-годишният актьор Жан-Клод Ван Дам кръстоса шпаги с държавния секретар Марлен Шяпа

Самоуби се най-големият син на Тина Търнър

Самоуби се най-големият син на Тина Търнър

На 59 години се самоуби най-големият син на Тина Търнър, Крейг Реймънд Търнър