АПР 21 Новини | ЛайфстайлОбнови

Какво направи Амбър Хърд с милионите на Джони Деп

От 0 коментара0/5

След няколко месечна съдебна битка, Амбър Хърд през август 2016 г. направи сделка от 7 милиона долара за развода си с Джони Деп. Сума, която актрисата заяви, че иска да дари за благотворителност. Какво се случи?

Какво направи Амбър Хърд с милионите на Джони Деп

Според информацията от "TMZ" тя е дарила част от парите на детската болница в Лос Анджелис (CHLA). Амбър Хърд се появява в списъка на донорите на институцията. Дарение, което възлиза между 1 и 4,99 милиона долара.

"Моите филантропични усилия винаги са били насочени към медицинските грижи, особено към жените и децата", обяснява избора за тази болница Амбър Хърд пред списание "People"и уточнява: "Медицинските грижи винаги ми се струваха като право, необходимост за човешките същества. Правя такава работа от 14-годишна възраст в детските болници, надявам се на малко смях, успокоение, разнообразие за тежко болни млади хора".

По време на развода си Амбър Хърд обясни, че парите ще бъдат разпределени между няколко асоциации и са цитирани Детската болница в Лос Анджелис, където се е занимавала доброволно от десет години. "Както е описано в заповедта за задържане на средствата и в споразумението за развод, парите не играят никаква роля за мен, освен за възможността да направя благотворителност и по този начин да се помогне, надявам се, на онези, които не могат да се защитят", каза Амбър Хърд.

В "Инстаграм"Амбър Хърд публикува няколко снимки на пътувания до Аман, Йордания, със Сирийското американско медицинско дружество. "Благодаря ви, че променяте живота си с неизчерпаемите си сърца", пише актрисата на доброволците. Може би асоциацията е част от благотворителните творби, които е дарила? Амбър Хърд също обяви, че ще дари част от 7-те милиона долара на сдружения, чиято цел е "да се бори срещу насилието срещу жени". Никаква информация не позволява (за момента) да се разбере дали актрисата наистина го е направила. 

Още от "Лайфстайл"

Анджелина Джоли пилотира самолет над пустинята на Намибия

Анджелина Джоли пилотира самолет над пустинята на Намибия

Анджелина Джоли е авантюрист като в култовия й характер в ролята на Лара Крофт.

Мелания Тръмп ще бъде сама на погребението на Барбара Буш

Мелания Тръмп ще бъде сама на погребението на Барбара Буш

В събота Мелания Тръмп ще присъства на погребението на бившата първа дама Барбара Буш, която почина на 92-годишна възраст.

Никълъс Кейдж е на път да загърби актьорството

Никълъс Кейдж е на път да загърби актьорството

Никълъс Кейдж обяви, че възнамерява да продължи актьорската си дейност още само "три или четири години"преди да се прехвърли зад камерата.