ЮЛИ 16 Новини | ЛайфстайлОбнови

Донатела Версаче разказва за пристрастяването си към кокаина

От 0 коментара0/5

Наследявайки Джани Версаче в ръководството на семейната модна къща след убийството му, Донатела Версаче е затруднена да управлява бизнеса.

Донатела Версаче разказва за пристрастяването си към кокаина

По онова време тя се пристрастява към кокаина и за този тъмен период от живота си и без никакви притеснения разказва моздната дизайнерка.

Силна жена в луксозната индустрия, Донатела Версаче се оказва главата на семейната модна къща след ужасяващото убийство на брат й Джани през 90-те години. Оттогава с желязна ръка блондинката ръководи бизнеса си.

Много често подигравана заради екстравагантността и парите й, в интервю за Ssense.com Донатела разказва за твърдостта и решителността да скрие слабостите.

"Аз бях новото лице на Версаче", казва майката на Алегра и Даниел. "Кой ще носи марката на един слаб, нестабилен създател, който губи главата си заради наркотиците и затова се презира? Никой! Така че създадох студената Донатела, далечна, агресивна, страшна", разказва тя.

За да се справи, Донатела Версаче не намира нищо по-хубаво от това да потъне в кокаина.

Адът продължи 18 години и тя разказва в подробности, без да се изчервява.

"В редките моменти, когато се озовах сама с моята пристрастеност, разбирах, че съм много, много болна. Някои нощи вече не бях отговорна, срамувах се от собствените си деца. Моята омраза към себе си ставаше все по-силна и по-силна".

Добави описание

И Елтън Джон е човекът, който ще я освободи от наркотиците, като я вкарва (почти насилствено) в център за рехабилитация на наркотици. Тя ще остане в продължение на пет седмици на лечение. "Зависимостта има същия ефект за всички", казва Донатела Версаче. Това, което беше по-лошо от липсващия кокаин, беше шокът от реалността, когато излязох. Наркотикът ме накараше да не виждам колко лоши са нещата около бизнеса", споделя Донатела Версаче. 

Още от "Лайфстайл"

Джъстин Бийбър потвърди годежа си с Хейли Болдуин

Джъстин Бийбър потвърди годежа си с Хейли Болдуин

Канадският поп изпълнител Джъстин Бийбър потвърди, че се е сгодил с модела Хейли Болдуин,

Обвиниха Жан-Клод Ван Дам в хомофобия заради патриархалните му разбирания

Обвиниха Жан-Клод Ван Дам в хомофобия заради патриархалните му разбирания

В телевизионното предаване „Той не лъже” 57-годишният актьор Жан-Клод Ван Дам кръстоса шпаги с държавния секретар Марлен Шяпа

Самоуби се най-големият син на Тина Търнър

Самоуби се най-големият син на Тина Търнър

На 59 години се самоуби най-големият син на Тина Търнър, Крейг Реймънд Търнър