АПР 21 Новини | ЛайфстайлОбнови

Донатела Версаче разказва за пристрастяването си към кокаина

От 0 коментара0/5

Наследявайки Джани Версаче в ръководството на семейната модна къща след убийството му, Донатела Версаче е затруднена да управлява бизнеса.

Донатела Версаче разказва за пристрастяването си към кокаина

По онова време тя се пристрастява към кокаина и за този тъмен период от живота си и без никакви притеснения разказва моздната дизайнерка.

Силна жена в луксозната индустрия, Донатела Версаче се оказва главата на семейната модна къща след ужасяващото убийство на брат й Джани през 90-те години. Оттогава с желязна ръка блондинката ръководи бизнеса си.

Много често подигравана заради екстравагантността и парите й, в интервю за Ssense.com Донатела разказва за твърдостта и решителността да скрие слабостите.

"Аз бях новото лице на Версаче", казва майката на Алегра и Даниел. "Кой ще носи марката на един слаб, нестабилен създател, който губи главата си заради наркотиците и затова се презира? Никой! Така че създадох студената Донатела, далечна, агресивна, страшна", разказва тя.

За да се справи, Донатела Версаче не намира нищо по-хубаво от това да потъне в кокаина.

Адът продължи 18 години и тя разказва в подробности, без да се изчервява.

"В редките моменти, когато се озовах сама с моята пристрастеност, разбирах, че съм много, много болна. Някои нощи вече не бях отговорна, срамувах се от собствените си деца. Моята омраза към себе си ставаше все по-силна и по-силна".

Добави описание

И Елтън Джон е човекът, който ще я освободи от наркотиците, като я вкарва (почти насилствено) в център за рехабилитация на наркотици. Тя ще остане в продължение на пет седмици на лечение. "Зависимостта има същия ефект за всички", казва Донатела Версаче. Това, което беше по-лошо от липсващия кокаин, беше шокът от реалността, когато излязох. Наркотикът ме накараше да не виждам колко лоши са нещата около бизнеса", споделя Донатела Версаче. 

Още от "Лайфстайл"

Анджелина Джоли пилотира самолет над пустинята на Намибия

Анджелина Джоли пилотира самолет над пустинята на Намибия

Анджелина Джоли е авантюрист като в култовия й характер в ролята на Лара Крофт.

Мелания Тръмп ще бъде сама на погребението на Барбара Буш

Мелания Тръмп ще бъде сама на погребението на Барбара Буш

В събота Мелания Тръмп ще присъства на погребението на бившата първа дама Барбара Буш, която почина на 92-годишна възраст.

Никълъс Кейдж е на път да загърби актьорството

Никълъс Кейдж е на път да загърби актьорството

Никълъс Кейдж обяви, че възнамерява да продължи актьорската си дейност още само "три или четири години"преди да се прехвърли зад камерата.