ЮНИ 22 Новини | ЛайфстайлОбнови

Анджелина Джоли може да изгуби родителските си права

От 0 коментара0/5

Въпреки че тя получи основното попечителство за децата си след раздялата с Брад Пит, Анджелина Джоли трябва да позволи актьора да вижда Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиен и Нокс, в противен случай тя рискува да загуби родителски права.

Анджелина Джоли може да изгуби родителските си права

Между Брад Пит и Анджелина Джоли войната за грижата на децата им не е приключила. До преди няколко месеца бившата митична двойка изглеждаше, че е намерила съгласие, но дискусиите и аргументите бяха възобновени. Според документи, с който разполага "Daily Mail", въпреки че Анджелина Джоли е получила главното попечителство за Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиен и Нокс, съдията, отговарящ за развода, поиска актрисата да позволи бившия й съпруг редовно да вижда децата си …

И ако по време на раздялата си Брад Пит беше заподозрян в насилие и пристрастяване по-специално, съдията оценява днес, че 54-годишният актьор не е "опасен" за децата си. Напротив, разстоянието от баща им може да е в ущърб на Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиен и Нокс. Анджелина Джоли ще трябва да разреши шестте деца да виждат Брад Пит, въпреки нежеланието й. След раздялата им след повече от 10 години връзка, актрисата се е грижила за децата си, като ги е взимала със себе си на многото от пътуванията й (във Франция, Йордания, Намибия).

Именно поради бъдещото пътуване на Анджелина Джоли, споровете за грижата за децата им бяха възобновени. Всъщност, актрисата трябва да прекара лятото в Англия за заснемането на "Господарката на злото2", докато актьорът ще снима в Лос Анджелис. Анджелина Джоли искаше да отиде в Лондон с шестте си деца. "Брад е против това и твърди, че това няма да стане по този начин. (...) той иска да вижда децата си според обичайния си график за виждане", казва източник, близък до семейството. Което би "вбесило"Анджи. 

Още от "Лайфстайл"

Джанет Джексън и нейната "дълбока" депресия

Джанет Джексън и нейната "дълбока" депресия

Джанет Джексън, която беше на върха на класациите в края на миналия век, е страдала по това време от дълбока депресия.

Моника Белучи: кралица на модното дефиле в Милано

Моника Белучи: кралица на модното дефиле в Милано

Моника Белучи бе избрана от марката Dolce & Gabbana за модното дефиле в Милано.

Ева Лонгория роди момче, публикува първата снимка с него

Ева Лонгория роди момче, публикува първата снимка с него

Целият свят наблюдаваше Ева Лонгория през последните няколко седмици.