ЮНИ 22 Новини | ИнцидентиОбнови

Студент застреля родителите си

0 коментара0/5

Студент застреля родителите си в Централния Мичигански университет в град Маунт Плезънт с пистолета на своя баща, който работи като полицай.

Студент застреля родителите си

Това съобщи шефът на университетската полиция Бил Йигли, чиято пресконференция излъчи телевизия Си би ес. Заради разигралият се в петък инцидент бе задържан 19-годишният чернокож студент Джеймс Дейвис.

Драмата се разиграла в студентското общежитие. Родителите дошли да приберат Дейвис у дома по искане на университетската администрация, която смятала, че младият човек се държи странно и го е подозирала в наркомания. По думите на Йигли между сина и родителите пламнал спор, след което студентът открил огън.

„Това е битов конфликт, в който бяха въвлечени синът, майката и бащата“, поясни полицейският ръководител. „Знаем със сигурност, че оръжието е било регистрирано на баща му“, уточни Йигли.

Той отказа да разкрие как пистолетът е попаднал в ръцете на студента. Йигли не поясни също дали става дума за служебно оръжие.

След инцидента Дейвид е бил издирван от 100-на полицаи в продължение на 16 часа. При задържането му обаче не оказал съпротива, но след това се държал странно. /ТАСС

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Студент застреля родителите си".

Още от "Инциденти"

Министър Каракачанов за катастрофата

Военен хеликоптер се разби край летището в Пловдив, има жертви

При катастрофата на вертолет Ми-17 от състава на авиобаза Крумово са загинали капитан Пламен Пантелеев и капитан Стоян Неделчев.

Семейна свада приключи със смъртта на мъж в Пазарджик

Семейна свада приключи със смъртта на мъж в Пазарджик

Семейна свада приключи със смъртта на възрастен мъж в Пазарджик.

Вулкан уби хора в Гватемала

Вулкан уби хора в Гватемала

Нови данни от спасителните екипи, които работят в Гватмала в търсене на оцелели след изригването на вулкана Фуего