ФЕВ 21 Новини | ИнцидентиОбнови

Пътници мръзнат два часа в самолет, чакат Путин да кацне

От 0 коментара0/5

Пътници бяха оставени в сряда при минус 16 градуса в руски самолет, чиито врати останаха отворени на летище в Сибир, където трябваше да кацне президентът Владимир Путин.

Пътници мръзнат два часа в самолет, чакат Путин да кацне

Хората в самолета, изпълняващ полет до Москва, се оплакват в социалните медии, че летището "Йемеляново"в Красноярск е било блокирано преди пристигането на самолета на Путин, оставяйки ги в самолета в продължение на почти два часа при температури до минус 16 градуса по Целзий.

Местните руски власти често прекаляват при подготовката за посещение на Путин.

Местните медии съобщиха, че властите в силно замърсения Красноярск са поръчали фабрики за намаляване на емисиите, за да се изчисти смогът над града преди посещението на Путин.

В "Йемеляново" на служителите на летищата било забранено да отидат на пистата и не са успели да свалят стълбите, водещи до самолета, което означава, че вратата остава отворена.

"Те казаха, че летището е затворено, защото Путин ще кацне. Те затвориха пистата за летищните работници и те не можаха да махнат стълбата, за да затворят вратата на самолета!"написа във Фейсбук един от пътниците Григорий Скарченко, който е един от пътниците.

„Те ни накараха да затворим прозореца (да пуснат сенниците) от лявата страна на самолета. Замръзваме!“, написа друг от пътниците в Туитър."За сигурността на Путин ли е или за него е неприятно тда ни види? Съдейки по условията, е по-скоро последното."

Путин, който се очаква да спечели исторически четвърти мандат на президентските избори следващия месец, бе в Красноярск, за да се срещне с местни бизнес лидери и да участва в разговори за провеждането на международен студентски атлетически конкурс в града.

Още от "Инциденти"

21 делфина починаха, след като бяха изхвърлени от водите в Северно Мексико

21 делфина починаха, след като бяха изхвърлени от водите в Северно Мексико

Двадесет и един делфина, които очевидно са били нападнати от други представители на семейство Делфинови, починаха на плаж в Северно Мексико.

Американец се би с мечка, за да спаси кутрето си

Американец се би с мечка, за да спаси кутрето си

Американец спаси кученцето си от мечка, която нападнала домашния любимец по време на разходка в гората, пише Bangor Daily News.

Тайландец спечели огромна сума от лотарията, но загуби билетите  и се самоуби

Тайландец спечели огромна сума от лотарията, но загуби билетите и се самоуби

Джиравут Понгфан от Тайланд спечели от лотарията почти един милион паунда, но успя да загуби билетите си и заради това сложи край на живота си, съобщи британският в. „Мирър”.