ФЕВ 21 Новини | ИнцидентиОбнови

Американец се би с мечка, за да спаси кутрето си

0 коментара0/5

Американец спаси кученцето си от мечка, която нападнала домашния любимец по време на разходка в гората, пише Bangor Daily News.

Американец се би с мечка, за да спаси кутрето си
 © Сн.: iStock.com

Дъстин Грей се разхождал в гората с единадесетмесечното кученце, когато дивото животно нападнало домашния любимец и започнало да го хапе.

Човекът бил шокиран, когато видял мечка, която по това време на годината би трябвало да е в зимния си сън, но не се паникьосал и се нахвърлил върху звяра, удряйки го с юмрюци и ритници до тогава, докато спрял да хапе кученцето.

Американецът твърди, че мечката го е свалила на земята, след като засегнал с пръста си окото й. Тогава, според местен жител на Мейн, животното спряло да го атакува и избягало.

Сега кученцето е на лечение, а Грей се отървал само с драскотини и синини. /БГНЕС

Още от "Инциденти"

21 делфина починаха, след като бяха изхвърлени от водите в Северно Мексико

21 делфина починаха, след като бяха изхвърлени от водите в Северно Мексико

Двадесет и един делфина, които очевидно са били нападнати от други представители на семейство Делфинови, починаха на плаж в Северно Мексико.

Тайландец спечели огромна сума от лотарията, но загуби билетите  и се самоуби

Тайландец спечели огромна сума от лотарията, но загуби билетите и се самоуби

Джиравут Понгфан от Тайланд спечели от лотарията почти един милион паунда, но успя да загуби билетите си и заради това сложи край на живота си, съобщи британският в. „Мирър”.

Пътници мръзнат два часа в самолет, чакат Путин да кацне

Пътници мръзнат два часа в самолет, чакат Путин да кацне

Пътници бяха оставени в сряда при минус 16 градуса в руски самолет, чиито врати останаха отворени на летище в Сибир, където трябваше да кацне президентът Владимир Путин.