ДЕК 11 Новини | ЗвездиОбнови

Пол Уокър - красавецът от Калифорния

2 коментара0/5

Пол Уокър – секси, бърз, яростен. Пол Уокър беше всичко това. На 30 ноември 2013 звездата от „Бързи и яростни” загина при автомобилна катастрофа.

Пол Уокър - красавецът от Калифорния

Познаваме Пол Уокър като Браян О'Конър от "Бързи и яростни". Преди няколко дни, вследствие на тежка автомобилна катастрофа, Пол Уокър загива на място. Той оставя зад себе си спомена за хубавите роли в киното и телевизията. Вижте с какво трябва да запомним Пол Уокър - синеокият красавец от Калифорния.

Детство и ранни години

Пол Уилям Уокър е роден на 12 септември 1973г. в Глендейл, щата Калифорния. Майка му е фотомодел, а баща му работи в сферата на водоснабдяването. Пол Уокър е потомък на известен ирландски род. Дядо му Ирландеца Били Уокър е бил популярен боксьор. Младият Пол Уокър учи в няколко държавни колежа в Щатите. Получава диплома за морски биолог. Въпреки че преследва кариера като актьор, биологията винаги остава в сърцето му и Уокър намира време за различни дейности, свързани с образованието му.

Кариера

Първата професионална публична изява на Уокър е, когато той е едва на 2г. Малкият Пол участва в реклама на Pampers през 1975.

Докато е в гимназията, Уокър получава малки роли в телевизионни продукции като "Highway to Heaven", "Who’s Boss", "Touched by an Angel" и по-популярния у нас сериал "Млади и непокорни" (The Young and the Restless".

Първата му роля в по-сериозен филм е в "Чудовище в килера" (ужаси/комедия) през 1986. През следващите 10 години Пол Уокър участва предимно в малки, некомерсиални филми. Следващата по-успешна роля за Уокър идва през 1998, когато се снима в "Запознай се със семейство Дийдълс".

Добави описаниеНачалото на новото хилядолетие, 2001, носи големата слава за Пол Уокър. Тогава на екран излиза първата част на Бързи и яростни. Там Пол Уокър си партнира с Вин Дизел. Продукцията е толкова успешна, че впоследствие снимат още шест части.

Други филми, в които се снима Пол Уокър през годините са "Опасно синьо", "Обирджии", "На живот и смърт", "Убиец на пътя" и "Фатален срок". Последният филм, в който Пол Уокър се снима, е "Часове" (Hours), който ще се появи на големия екран в средата на декември. През 2014 беше предвидено да излезе поредният филм от поредицата "Бързи и яростни". Най-вероятно снимките на филма ще бъдат отложени. Продуцентите обмислят дори да променят сценария на седмата част от поредицата.

Особено успешна е ролята на Пол Уокър във филма „Осем герои”. Драмата разказва за специфичната връзка между човека и кучетата, за приятелството между тях. С тази роля Пол Уокър доказва, че е блестящ актьор не само в екшън филми.

Личен живот

Пол Уокър никога не се е женил. За сметка на това обаче около сексапилния американец винаги има по някоя хубавица. В началото на 90-те се среща с актрисата Денис Ричардс. Следващата изгора на Пол Уокър е певицата Кристина Милиан. От 1999 до 2001 Пол Уокър излиза с Джесика Алба.

Особено място в личния живот на Пол Уокър има Ребека МакБраян. От нея актьорът има 15-годишна дъщеря Медоу.

В момента не е ясно коя е половинката на Пол Уокър. Смята се, че това е Джасмин Пилчард-Ричард.

Трагичният 30 ноември

На 30 ноември 2013г. Пол Уокър загива в автомобилна катастрофа. Той и приятелят му Роджър Родас се возят в автомобил, управляван от Родас. Най-вероятно заради високата скорост шофьорът губи контрол над автомобила. Колата се блъска последователно в стълб и дърво, след което се запалва.

Пол Уокър в думи

"Харесвам момичета, които са естествени, скромни и не си придават важност"

"Мога да се разходя по плажа и да позная почти всяко живо същество там, както и да кажа наименованието му на латински"

"Обичам да участвам в ексъшн сцените. Тоооолкова е забавно"

"Не се страхувам от нищо. Просто съм такъв"

"Ако един ден скоростта ме убие, не плачете, защото съм се усмихвал!"

Любопитно за Пол Уокър

  • През 2001 попада в Топ 50 на най-красивите хора в света според сп. People
  • Има куче, порода Чесапийк бей ретрийвър, на име Спайни
  • 15-годишната му дъщеря Медоу се премества да живее при баща си малко преди трагичната му смърт

02.12.2013/ Радослава Михайлова

 

2 коментарaДобави коментар »

mileidito

От mileidito03.12.2013, 18:33 ч.

Все още не мога да повярвам на случелото се,потресена съм както всички.Освен че беше страшно секси ,беше и страхотен актьор,много е жалко, че така ни напусна и още по -жалко е ,че киното изгуби още един велик ...

Виж всички коментари за "Пол Уокър - красавецът от Калифорния".

Още от "Звезди"

Сара Джесика Паркър

Сара Джесика Паркър: Раждането на моя син е най-великият момент в живота ми

Сара Джесика Паркър краси корицата на най-новия брой на списание Edit. Пред изданието чаровната актриса говори още за любовта си към Ню Йорк, за новата си колекция обувки и за раждането на своя син.

ЗВЕЗДНИТЕ БГ ТАТКОВЦИ

ЗВЕЗДНИТЕ БГ ТАТКОВЦИ

Страховете, радостите и смешните реакции на ЗВЕЗДНИТЕ БГ ТАТКОВЦИ, поели наскоро в ръцете си новородените си деца

Венета Харизанова се стопи, заради тежка диагноза

Венета Харизанова се стопи, заради тежка диагноза

Моделът Венета Харизанова бе обявена за анорексичка, но истината се оказа съвсем друга, сподели самата тя.