ЮНИ 27 Новини | ЗвездиОбнови

Дядо ли? Не, татко!

0 коментара0/5

С бебешката количка, на детската площадка или за ръчичка на училище - бащите динозаври изживяват втора младост с малките си деца.

Дядо ли? Не, татко!

Най-възрастният татко в света е индиецът Рамаджит Рагав – второто му дете се роди през 2012 г., когато той бе на 96 години. Макар и далеч от неговия рекорд много от известните мъже решават да се подмладят отново, сдобивайки се с наследници на 60-, 70- и даже на 80-годишна възраст.

 

ПЕТЪР МАНДЖУКОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ БАЩА НА 67 г.

През 2009 г. 67-годишният бизнесмен се сдоби със син от модела Иванета Иванова, която е 40 години по-млада от него, а през 2010-а двамата узакониха връзката си в Рим. Три години преди Петър-младши да се появи на бял свят младата жена на оръжейния бос роди първото им дете – Александър. От първия си брак Манджуков също има син – Ивайло. Той цял живот съжалявал, че има само един наследник, затова с Ивета побързал да навакса с още две деца.

ПЕТЪР МАНДЖУКОВ ЗА ТРЕТИ ПЪТ БАЩА НА 67 г.

„С жена ми споделяме философията, че човек е на толкова, на колкото се чувства, и че да обичаш не е предимство само на младите“ - казва бизнесменът.

Любопитното е, че внукът от сина му е малко по-голям от двамата си чичовци.

 

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ БАЩИ ДИНОЗАВРИ:

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Дядо ли? Не, татко!".

Още от "Звезди"

Киану Рийвс - моята спътница смъртта

Киану Рийвс - моята спътница смъртта

Заради поредицата трагедии в живота си Киану Рийвс е на „ти“ със свръхестествените явления, а парапсихолози са убедени, че е безсмъртно същество

Певците от ММ поколението

Певците от ММ поколението

Какво се случва с ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ, КОИТО ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ УСПЯХА да възродят любовта на родните меломани към БГ музиката.

ЪПСУРТ: Психиатрите не бива да остават без работа

ЪПСУРТ: Психиатрите не бива да остават без работа

Ицо Хазарта, Бат Венци и Буч вече 20 години творят – имат пет албума в дискографията си и всяко парче се превръща в хит. Ето и какво казаха рапърите в специално интервю за Story.