МАЙ 27 Новини | Звезди на прицелОбнови

Звездите, които са се оженили като тийнейджъри

1 коментар0/5

Немалко знаменитости са казали "Да" преди дори да навършат 20 години. Средната възраст, на която повечето момичета се омъжват е 27 години. Звезди като Деми Мур, Оливия Уайлд и Дрю Баримор са свършили това доста по-рано.

Звездите, които са се оженили като тийнейджъри
 © Сн.: Guliver / Getty

Родената като Деми Джийн Гайнс, Деми Мур получава името, с което става известна от първия си съпруг певеца Фреди Мур. Двамата се женят през 1980 г., когато тя е само на 17, а той на 30 години. Пет години по-късно се развеждат.

Деми Мур

 

Моделът и актриса Бо Дерек получава името си също от съпруга си, Джон Дерек. Те се женят през 1976г. Тогава Бо е на 18, а Джон е с 30 години по-възрастен. Двамата започват да излизат, когато тя е на 16 г. Живеят в Германия докато тя навърши 18 г., за да избегнат американското законодателство. Бракът им продължава до смъртта на Джон през 1998 г.

Бо Дерек

 

На 16-годишна възраст Мила Йовович се омъжва за Шон Андрюс, който тогава е на 21. Бракът им продължава само няколко месеца, след което е анулиран.

Мила Йовович

 

Когато е на 19 г. Оливия Уайлд сключва брак с Тао Русполи, син на италиански принц, който е повече от 10 години по-възрастен от нея. Венчават се тайно в училищен автобус, но през 2011 г. се разделят. Тя започна да излиза с Джейсън Судейкис и през 2013 г. обявиха годежа си.

Оливия Уайлд

 

Дрю Баримор   се сгодява за Леланд Хауард през 1991 г. След това отменя годежа си и с Джейми Уолтърс през 1993 г. Въпреки това тя успява да се омъжи преди да навърши 20 г. Щастливецът през 1994 г. е барманът Джеръми Томас. Бракът им просъществува само два месеца.

Дрю Баримор

 

Когато е само на 14 г. Мелани Грифитзапочва да се среща с 22-годишния колега на майка си Джонсън. През 1976 г. се женят, когато тя е на 18 г., но след шест месеца се развеждат. През 1989 се събират, тя забременява и се женят за втори път. Вторият им брак продължава до 1996 г.

Мелани Грифит

 

Маколи Кълкин на 17-годишна възраст се ожени за Рейчъл Майнър. Любовта им не продължи дълго и през 2000 г. се разделиха, а разводът им стана факт през 2002 г.

Макколи Кълкин

1 коментарДобави коментар »

Jeday

От Jeday14.04.2017, 16:34 ч.

Оженили. Деми Мур, Оливия Уайлд и Дрю Баримор и другите споменати дами са се омъжили. Те са жени,ако не ви е известно.

Виж всички коментари за "Звездите, които са се оженили като тийнейджъри".

Още от "Звезди на прицел"

Леонардо ди Каприо отново е сам

Леонардо ди Каприо отново е сам

Актьорът Леонардо ди Каприо се е разделил с манекенката Нина Агдал, с която бяха заедно почти година.

Иранският режисьор Асгар Фархади и актрисата Лили-Роуз Деп

70-ят кинофестивал в Кан бе открит при безпрецедентни мерки за сигурност

Международният кинофестивал в Кан се открива при безпрецедентни мерки за сигурност.

Кристиан Костов

България втора на Евровизия 2017

България втора на Евровизия-2017, победителят е Португалия