АПР 27 Новини | Звезди на прицелОбнови

Звездите, които са се оженили като тийнейджъри

1 коментар0/5

Немалко знаменитости са казали "Да" преди дори да навършат 20 години. Средната възраст, на която повечето момичета се омъжват е 27 години. Звезди като Деми Мур, Оливия Уайлд и Дрю Баримор са свършили това доста по-рано.

Звездите, които са се оженили като тийнейджъри
 © Сн.: Guliver / Getty

Родената като Деми Джийн Гайнс, Деми Мур получава името, с което става известна от първия си съпруг певеца Фреди Мур. Двамата се женят през 1980 г., когато тя е само на 17, а той на 30 години. Пет години по-късно се развеждат.

Деми Мур

 

Моделът и актриса Бо Дерек получава името си също от съпруга си, Джон Дерек. Те се женят през 1976г. Тогава Бо е на 18, а Джон е с 30 години по-възрастен. Двамата започват да излизат, когато тя е на 16 г. Живеят в Германия докато тя навърши 18 г., за да избегнат американското законодателство. Бракът им продължава до смъртта на Джон през 1998 г.

Бо Дерек

 

На 16-годишна възраст Мила Йовович се омъжва за Шон Андрюс, който тогава е на 21. Бракът им продължава само няколко месеца, след което е анулиран.

Мила Йовович

 

Когато е на 19 г. Оливия Уайлд сключва брак с Тао Русполи, син на италиански принц, който е повече от 10 години по-възрастен от нея. Венчават се тайно в училищен автобус, но през 2011 г. се разделят. Тя започна да излиза с Джейсън Судейкис и през 2013 г. обявиха годежа си.

Оливия Уайлд

 

Дрю Баримор   се сгодява за Леланд Хауард през 1991 г. След това отменя годежа си и с Джейми Уолтърс през 1993 г. Въпреки това тя успява да се омъжи преди да навърши 20 г. Щастливецът през 1994 г. е барманът Джеръми Томас. Бракът им просъществува само два месеца.

Дрю Баримор

 

Когато е само на 14 г. Мелани Грифитзапочва да се среща с 22-годишния колега на майка си Джонсън. През 1976 г. се женят, когато тя е на 18 г., но след шест месеца се развеждат. През 1989 се събират, тя забременява и се женят за втори път. Вторият им брак продължава до 1996 г.

Мелани Грифит

 

Маколи Кълкин на 17-годишна възраст се ожени за Рейчъл Майнър. Любовта им не продължи дълго и през 2000 г. се разделиха, а разводът им стана факт през 2002 г.

Макколи Кълкин

1 коментарДобави коментар »

Jeday

От Jeday14.04.2017, 16:34 ч.

Оженили. Деми Мур, Оливия Уайлд и Дрю Баримор и другите споменати дами са се омъжили. Те са жени,ако не ви е известно.

Виж всички коментари за "Звездите, които са се оженили като тийнейджъри".

Още от "Звезди на прицел"

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Британската кралица Елизабет Втора, която е и най-дълго управляващ монарх в света, празнува днес своя 91-и рожден ден.

Джанет Джексън

Джанет Джексън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джексън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“.

Джеси Джей разкри тайните си за красиво тяло

Джеси Джей разкри тайните си за красиво тяло

Британската певица Джеси Джей разкри как поддържа тялото си в перфектна форма в интервю за сп. „Билборд”.