ЯНУ 19 Новини | Звезди на прицелОбнови

Виктория Бекъм си прави сама колекциите зад шевната машина

От 0 коментара0/5

Виктория Бекъм не смята за унизително да седне зад шевната машина и да изпипва новите си колекция.

Виктория Бекъм си прави сама колекциите зад шевната машина
 © Instagram

Всеки случай това личи от собствената й снимка, която тя е качила в Instagram. На нея се вижда как Бекъм е седнал за машината и шие.

Излъчването е на жена, която сякаш не става от шевната машина. Виктория е облечена семпло – в бял халат.

 

В коментара към снимката тя написа, че току-що е започнала работа върху новата си колекция. Предишната си колекция Виктория Бекъм показа в средата на февруари по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

виктория бекъм

Смята се, че голяма част от модните дизайнери не хващат иглата и не сядат зад шевната машина, а само одобряват нарисуваните от професионалните моделиери ескизи. Очевидно Виктория Бекъм иска да покаже, че не е от тази категория моделиери.

 

Тя влезе в света на модата през 2008 година, а през 2014 година откри свой бутик в Лондон. Оттогава бизнесът й се завъртя на високи обороти. /БГНЕС/

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма „На парчета“

ИГРА: Спечели с филма „На парчета“

Трима от читателите на Rozali имат възможност да спечелят двоен билет за филма „На парчета“, ако отговорят правилно на въпроса.

Мадона

Мадона: Потискат ме, защото съм нестандартна и имам млади любовници

Поп иконата Мадона сподели пред сп. „Харпърс базар” , че се чувства „потисната” и е уморена от критиките, че има връзки с много по-млади мъже – плод на двойни стандарти по полов признак.

Мерил Стрийп: Насилието ражда насилие

Мерил Стрийп: Насилието ражда насилие

Трикратната носителка на „Оскар“ Мерил Стрийп отправи остри критики към избрания американски президент Доналд Тръмп по време на речта си при получаване на наградата за цялостен принос на „Златните глобуси“.