ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Виктория Бекъм си прави сама колекциите зад шевната машина

От 0 коментара0/5

Виктория Бекъм не смята за унизително да седне зад шевната машина и да изпипва новите си колекция.

Виктория Бекъм си прави сама колекциите зад шевната машина
 © Instagram

Всеки случай това личи от собствената й снимка, която тя е качила в Instagram. На нея се вижда как Бекъм е седнал за машината и шие.

Излъчването е на жена, която сякаш не става от шевната машина. Виктория е облечена семпло – в бял халат.

 

В коментара към снимката тя написа, че току-що е започнала работа върху новата си колекция. Предишната си колекция Виктория Бекъм показа в средата на февруари по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

виктория бекъм

Смята се, че голяма част от модните дизайнери не хващат иглата и не сядат зад шевната машина, а само одобряват нарисуваните от професионалните моделиери ескизи. Очевидно Виктория Бекъм иска да покаже, че не е от тази категория моделиери.

 

Тя влезе в света на модата през 2008 година, а през 2014 година откри свой бутик в Лондон. Оттогава бизнесът й се завъртя на високи обороти. /БГНЕС/

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.