ЮНИ 28 Новини | Звезди на прицелОбнови

Виктория Бекъм се вдъхновява от семейството си

5 коментара0/5

Семейството на Виктория Бекъм я вдъхновява за модните й дизайни.

Виктория Бекъм се вдъхновява от семейството си

Бившата певица, преквалифицирала се в моделиер, споделя, че децата й Бруклин, Ромео, Круз и Харпър и съпругът и Дейвид Бекъм й дават идеи за колекциите й. "Всичко ме вдъхновява, особено семейството ми. Един ден например синът ми Ромео идва в кухнята с футболен екип. Това ми дава идея за тема в колекцията ми", казва Виктория пред френското издание на списание "Вог".

39-годишната звезда активно опитваше да се отърве от звездния си статут, когато за първи път навлезе в света на модата, но сега успешната й марка има установено име и тя смята, че е време семейството й да заеме гордо мястото си на първия ред на ревютата й.

Вижте също: Виктория Бекъм: Харесвам практични дрехи

Добави описание

"Дейвид идва на моите ревюта едва в последните два сезона. Преди това не исках той да идва. Присъствието му щеше да разсее журналистите твърде много. Но сега е моментът и е хубаво, че той има свободно време след оттеглянето си от спорта. Той е щастлив да присъства на мои ревюта, ние винаги се подкрепяме взаимно. Колкото до Харпър, тя се справя отлично с фотографите", казва Виктория.

Дизайнерката иска непрекъснато да разширява границите си и да експериментира с различни стилове и техники в колекциите си.

Вижте също: Виктория Бекъм иска да гради империя в модата

"По правило създавам дрехи, които искам да нося. Интересното е, че бавно губя отправните си точки. Моята емблематична рокля е разкроена, отговаряща на формите на тялото и с цип на гърба. Едновременно секси и подходяща. Започнах така, но постоянно се предизвиквам и моите табута станаха източник на вдъхновение. Работя все повече със стилове, които мразех, с много обем например", споделя Бекъм.

Вижте също: Виктория Бекъм прави дрехите за "50 нюанса сиво"

 

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.