МАЙ 22 Новини | Звезди на прицелОбнови

Виктория Бекъм се вдъхновява от семейството си

5 коментара0/5

Семейството на Виктория Бекъм я вдъхновява за модните й дизайни.

Виктория Бекъм се вдъхновява от семейството си

Бившата певица, преквалифицирала се в моделиер, споделя, че децата й Бруклин, Ромео, Круз и Харпър и съпругът и Дейвид Бекъм й дават идеи за колекциите й. "Всичко ме вдъхновява, особено семейството ми. Един ден например синът ми Ромео идва в кухнята с футболен екип. Това ми дава идея за тема в колекцията ми", казва Виктория пред френското издание на списание "Вог".

39-годишната звезда активно опитваше да се отърве от звездния си статут, когато за първи път навлезе в света на модата, но сега успешната й марка има установено име и тя смята, че е време семейството й да заеме гордо мястото си на първия ред на ревютата й.

Вижте също: Виктория Бекъм: Харесвам практични дрехи

Добави описание

"Дейвид идва на моите ревюта едва в последните два сезона. Преди това не исках той да идва. Присъствието му щеше да разсее журналистите твърде много. Но сега е моментът и е хубаво, че той има свободно време след оттеглянето си от спорта. Той е щастлив да присъства на мои ревюта, ние винаги се подкрепяме взаимно. Колкото до Харпър, тя се справя отлично с фотографите", казва Виктория.

Дизайнерката иска непрекъснато да разширява границите си и да експериментира с различни стилове и техники в колекциите си.

Вижте също: Виктория Бекъм иска да гради империя в модата

"По правило създавам дрехи, които искам да нося. Интересното е, че бавно губя отправните си точки. Моята емблематична рокля е разкроена, отговаряща на формите на тялото и с цип на гърба. Едновременно секси и подходяща. Започнах така, но постоянно се предизвиквам и моите табута станаха източник на вдъхновение. Работя все повече със стилове, които мразех, с много обем например", споделя Бекъм.

Вижте също: Виктория Бекъм прави дрехите за "50 нюанса сиво"

 

Още от "Звезди на прицел"

Леонардо ди Каприо отново е сам

Леонардо ди Каприо отново е сам

Актьорът Леонардо ди Каприо се е разделил с манекенката Нина Агдал, с която бяха заедно почти година.

Иранският режисьор Асгар Фархади и актрисата Лили-Роуз Деп

70-ят кинофестивал в Кан бе открит при безпрецедентни мерки за сигурност

Международният кинофестивал в Кан се открива при безпрецедентни мерки за сигурност.

Кристиан Костов

България втора на Евровизия 2017

България втора на Евровизия-2017, победителят е Португалия