АПР 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Виктория Бекъм се вдъхновява от семейството си

5 коментара0/5

Семейството на Виктория Бекъм я вдъхновява за модните й дизайни.

Виктория Бекъм се вдъхновява от семейството си

Бившата певица, преквалифицирала се в моделиер, споделя, че децата й Бруклин, Ромео, Круз и Харпър и съпругът и Дейвид Бекъм й дават идеи за колекциите й. "Всичко ме вдъхновява, особено семейството ми. Един ден например синът ми Ромео идва в кухнята с футболен екип. Това ми дава идея за тема в колекцията ми", казва Виктория пред френското издание на списание "Вог".

39-годишната звезда активно опитваше да се отърве от звездния си статут, когато за първи път навлезе в света на модата, но сега успешната й марка има установено име и тя смята, че е време семейството й да заеме гордо мястото си на първия ред на ревютата й.

Вижте също: Виктория Бекъм: Харесвам практични дрехи

Добави описание

"Дейвид идва на моите ревюта едва в последните два сезона. Преди това не исках той да идва. Присъствието му щеше да разсее журналистите твърде много. Но сега е моментът и е хубаво, че той има свободно време след оттеглянето си от спорта. Той е щастлив да присъства на мои ревюта, ние винаги се подкрепяме взаимно. Колкото до Харпър, тя се справя отлично с фотографите", казва Виктория.

Дизайнерката иска непрекъснато да разширява границите си и да експериментира с различни стилове и техники в колекциите си.

Вижте също: Виктория Бекъм иска да гради империя в модата

"По правило създавам дрехи, които искам да нося. Интересното е, че бавно губя отправните си точки. Моята емблематична рокля е разкроена, отговаряща на формите на тялото и с цип на гърба. Едновременно секси и подходяща. Започнах така, но постоянно се предизвиквам и моите табута станаха източник на вдъхновение. Работя все повече със стилове, които мразех, с много обем например", споделя Бекъм.

Вижте също: Виктория Бекъм прави дрехите за "50 нюанса сиво"

 

Още от "Звезди на прицел"

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Британската кралица Елизабет Втора, която е и най-дълго управляващ монарх в света, празнува днес своя 91-и рожден ден.

Джанет Джексън

Джанет Джексън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джексън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“.

Джеси Джей разкри тайните си за красиво тяло

Джеси Джей разкри тайните си за красиво тяло

Британската певица Джеси Джей разкри как поддържа тялото си в перфектна форма в интервю за сп. „Билборд”.