ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Салма Хайек за променящата се във времето красота

От 0 коментара0/5

Салма Хайек се пояави на корицата на пролетното издание на списание „ДюЖур” (DuJour), на което разказва за отношението към стареенето и променящата се с него красота.

Салма Хайек за променящата се във времето красота
 © DuJour Magazine

Петдесетгодишната актриса заяви, че иска и занапред да се чувства на висота, но не е готова да си прави заради това специални инжекции.

Салма обясни и своята позиция за промяната на изявите с преминаването на младите години. Тя е доволна, че на зрелите актриси по-често предлагат сериозни роли.

Добави описание

"Понякога с възрастта се появяват най-добрите персонажи. Обичам да играя майка и ще се радвам да пресъздам образа на баба. Толкова е скучно до края на дните си да играеш сексуална красавица - мисля, че бих се гръмнала" - добавя звездата в интервюто.

"Не вярвам в ботокса, защото лицето ти не се движи, а това е нещо, което остава през останалата част от живота ти, все повече и повече всеки път", казва Хайек.

"Аз не гледам на нещата в краткосрочен план. Мисля за дълголетието. Ако имаше нещо, което можеше да се направи, за да ме запази, за да изглеждам добре, бих го направила. Но аз съм влюбена в мъжа ми, и искам да изглеждам прекрасна дама, когато съм на 70. Искам той да ме види и да си помисли: "Добре, моето момиче е старо вече, но все още има красота в нея".

Освен като актриса, продуцент (на хитовия телевизионен сериал „Грозната Бети”, както и на „Фрида” от 2002 година) майка и бизнесдама (тя пуска собствена марка за красота Nuance през 2011), Хайек е съпруга на милиардер.

Добави описание

През 2009 г. се омъжва за Франсоа-Анри Пино, изпълнителният директор на конгломерата за лукс „Керинг” (Kering) който е мултинационална модна компания с марки като „Гучи” (Gucci), „Сен Лоран” (Saint Laurent), „Баленсиага (Balenciaga) и „Стела Маккартни” (Stella McCartney) в портфейла си.

Две години преди да се омъжи, Хайек ражда на 41 дъщеря им Валентина. Тя и Пино очевидно са много влюбени. Хайек разказва за плановете си да се събуди в 4:00 за полет до Милано следващата сутрин, така че да може да седи редом с мъжа си на дефиле на „Гучи”.

Малко аритметика и става доста очевидно, че на Хайек не е необходимо да работи, но: "Харесва ми, забавно е. Аз също мисля, че на семейството ми му харесва", казва тя. "А и нямам натиска, на който бях подложена, когато бях по-млада".

Добави описание

Сега, когато съм по-стара не поемам (толкова сексапилни роли)”, казва тя. Но е ясно, че не е загубила апетита си за тях. "Правех собствените си каскади. Те казваха: "Имаме дубльор, някои от нещата са доста трудни" А аз отговарях: "Ами, нека да опитам". И познайте какво? Все още мога да ритам наистина високо! Можете да си представите, че на следващата сутрин бях цялата контузена, не можех да се движа в продължение на две седмици, но, човече, нали се показах този ден!".

Каква е тайната за вечната младост на Салма Хайек? >>>

Хайек сега живее в Лондон със семейството си, мести се там през 2014 година от Париж. Тя е от мексикански произход, прекарала е голяма част от живота си в САЩ – включително краткия период докато е нелегално там с изтекла виза, влязла от Мексико през 90-те.

В интервюто за „ДюЖур”, тя не се изказва никак ласкаво за новия президент на САЩ - Доналд Тръмп. /БГНЕС /

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.