ЮНИ 27 Новини | Звезди на прицелОбнови

Парис Джексън е убедена, че баща ѝ е убит

От 0 коментара0/5

Дъщерята на американският певец Майкъл Джексън заяви, вижда в смъртта на баща си предумишлено убийство. Осемнайсетгодишната Парис Джексън даде първото в живота си голямо интервю за изданието „Ролингстоун” (Rolling Stone).

Парис Джексън е убедена, че баща ѝ е убит
 © Guliver/Getty

"Татко често намекваше, че има врагове. Понякога това звучеше като „някой ден те все пак ще ме убият”.Разбирам, че това изглежда като поредният елемент от теорията на конспирацията, но всички истински почитатели и всички от семейството знаят, че това е истина. Това бе клопка”, разказва тя.

Запитана защо не се бори за справедливо разследване на инцидента, Джексън отговори: „Това е партия шах. И опитвам да я изиграя правилно”.

Добави описание

Дъщерята на певецаотхвърли и обвиненията срещу Майкъл Джексън в педофилия.

„Представете си как баща ви плаче пред вас, като говори, че светът го ненавижда заради негови простъпки, които той не е извършил. За мен именно това има значение”, заяви тя.

Музикантът почина на 50-годишна възраст през 2009 година, когато Парис бе на 11 години. Точната причина за смъртта на Майкъл Джексън така и не бе установена, припомня лента.ру. /БГНЕС /

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Д-р Мъри: Майкъл Джексън се самоуби по случайност >>>

Майкъл Джексън е най-богатата мъртва знаменитост >>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Парис Джексън е убедена, че баща ѝ е убит".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.