ЮНИ 26 Новини | Звезди на прицелОбнови

Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера

0 коментара0/5

Мишел Обама избра тоалет на Каролина Ерера, за да блесне на държавната вечеря, дадена в чест на френския президент Франсоа Оланд.

Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера
Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера

Първата дама на САЩ Мишел Обама се довери на венецуелско-американска дизайнерка Каролина Ерера за тоалета си за официалната вечеря в чест на френския президент Франсоа Оланд.

Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера

Официалната, богато украсена рокля на Каролина Ерера отразява френската естетика.

Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера

Роклята е с пищно украсена черна горна част и синя пола. Горната част на роклята е с черни ръчно зашити мъниста и бродерия с остро деколте и тесни ръкави до лактите.

Полата от синя коприна с шлейф бе съчетана с черен колан от кадифе. Цветът на полата е символ на синия цвят във флаговете на САЩ и Франция.

Известно е, че първата дама предпочита по-лъскавите и бляскави тоалети, като блестящата рокля без презрамки, с която тя беше облечена по време на официална вечеря в Индия през 2009 година.

Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера

Тоалетът й от вечерята с Оланд е по-стилна и елегантна, смята модната журналистка Кейт Бетс.

"Това е много величествена рокля, особено за нея, която обикновено предпочита по-изчистените тоалети. Не зная за официален повод, в който тя е имала ръкави на роклята си. А и защо да има, при условие, че Мишел Обама има страхотни ръце", казва Бетс.

Стилът на Мишел Обама>>>

Първата дама на САЩ не е с тоалет на Каролина Ерера за първи път.Мишел Обама се довери на дизайнерката за обяд на съпругите на чуждестранни високопоставени лица в Ню Йорк през септември миналата година. 

75-годишната дизайнерка  Каролина Ерера показа впечатляваща колекция, посветена изцяло на съвременната жена в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк>>>

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Мишел Обама с рокля на Каролина Ерера".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.