ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Мадона: Жертва съм на сексизъм, тормоз и злоупотреби

От 4 коментара0/5

Мадона сподели, че през цялата си кариера в музикалния бизнес е била жертва на „очевиден сексизъм, женомразство, постоянен тормоз и безмилостни злоупотреби“.

Мадона
Мадона © Сн.: Guliver / Getty

Това изказване направи Мадона по време на наградите на „Билборд“ за жени в музиката, които се проведоха този петък в Ню Йорк. Звездата спечели отличието Жена на годината и изнесе пламенна реч за предизвикателствата, пред които е била изправяна по пътя към успеха си.

„Стоя пред вас като изтривалка. О, исках да кажа като жена в шоубизнеса. Благодаря ви, че признахте способността ми да продължа кариерата си 34 години въпреки очевиден сексизъм, женомразство, постоянен тормоз и безмилостни злоупотреби“, каза тя при получаването на отличието.

 

ВИЖТЕ СЪЩО: Мадона: Изнасилиха ме, когато пристигнах в Ню Йорк>>>

 

„Ако сте момиче трябва да спазвате правилата на играта. Позволено ви е да бъдете красива, сладка и секси. Но не се правете на много умна. Не може да имате мнение, изобщо не може да става въпрос затова при настоящото статукво“, каза тя.

 

Мадона - кралицата на поп музиката>>>

Мадона

 

В речта си поп-иконака, която в момента е на 58 години, призна, че е щастлива все още да е на сцената, когато толкова много звезди вече не са сред живите.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мадона отпразнува 58-ия си рожден ден в Хавана (снимки)>>>

 

„Майкъл го няма. Тупак го няма. Принс го няма. Уитни я няма. Ейми Уайнхаус я няма. Дейвид Бауи го няма. Но аз все още се държа“, допълни певицата. 

Още за: Мадона