ЮНИ 26 Новини | Звезди на прицелОбнови

Кристиан Костов се класира за финала на "Евровизия"

0 коментара0/5

Българският представител на песенния конкурс “Евровизия“ Кристиан Костов се класира за големия финал в събота.

Кристиан Костов се класира за финала на "Евровизия"

Изпълнението на песента „Beautiful Mess" от Кристиян Костов беше посрещнато с овации на вторият полуфинал на "Евровизия" на сцената на Международния изложбен център в Киев.

Във втория полуфинал на сцената излязоха, освен българсксият представител, също представители на Македония, Малта, Холандия, Сърбия, Дания, Румъния, Унгария, Австрия, Ирландия, Швейцария, Естония, Израел, Сан Марино, Литва, Хърватия, Норвегия и Беларус.

На финала на конкурса, след гласуване, попаднаха десет от тях.

Българският представител на „Евровизия“ Кристиан Костов има шанс да попадне в първата тройка, прогнозира Google.

На първо място, според Google, се нарежда песента „Requiem" на Алма от Франция с 266 точки. Освен певица красивата французойка е още композитор и текстописец.

Втори с 257 се очаква да е победителят от Сан Ремо италианецът Франческо Габани с „Occidentali`s Karma".

Според класацията на Google „бронзът“ ще отиде при Кристиан Костов, който ще ни представи с песента „Beautiful Mess". Тя е събрала 240 точки.

Ако Кристиан наистина се класира трети, тогава той ще подобри резултата на Поли Генова от миналата година, когато тя зае четвъртото място.

 

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.