МАЙ 25 Новини | Звезди на прицелОбнови

Кинозвезди с тежки ученически спомени

0 коментара0/5

Немалко кинозвезди са имали горчиви дни и мигове като ученици, когато са били подлагани на подигравки, унижения, ритници или крошета.

Кинозвезди с тежки ученически спомени

От друга страна, трудности са закалявали характерите им, става ясно от подборка за детството и миналото им, направена от изданието "Зимбио" (Zimbio)

Суперзвездата Сандра Бълок е най-скъпо платената актриса и носителка на "Оскар", но нараняванията в детството са оставили неизличими следи в душата й. Пред изданието тя споделя:

"Децата са жестоки същества, печално е, но аз до днес си спомням имената и фамилиите на всеки един от онези, които са проявявали грубост към мен. Винаги се обличах и се държах не както другите, така че задникът ми отнасяше немалко проблеми".

Том Круз е едно от големите имена в Холивуд, но когато е бил малък, често са го мъчили по-големи деца.

"Яки хулигани измисляха всякакви поводи да се заядат с мен. Сърцето ви бие, потите се, чувстваш как топка се събира в гърлото ти. Никога не съм бил едро момче и никога не съм обичал да се бия, но знаех, че ако не ударя онзи, който се заяжда с мен, той ще ме бие цяла година. Затова е по-добре да се биеш, но не понасям хулиганите", спомня си Том Круз.

На звездата от телевизионния сериал "Безумците" Кристина Хендриксникак не й е било сладко в средното училище, особено когато е трябвало да вземе нещо от своето шкафче.

"Имахме индивидуални шкафчета и всеки път, когато отивах към него да взема някой учебник, съучениците ми се качваха отгоре и оттам ме плюваха. В училище винаги се чувствах наплашена", сподели актрисата пред "Гардиън", цитиран от "Зимбио".

Джесика Симпсън

Връстниците пък на Джесика Симпсън са хвърляли тоалетна хартия по дома й или яйца по вратата й.

"Освен това върху тротоара те пишеха всякакви гадости с неизтриваем маркер. Те наистина ме мразеха", спомня си звездата издевателствата, на които е била подлагани в ученическите години.

Днес тълпи от поклоннички преследват Робърт Патинсън, но преди да се прослави Роб е бил задръстено дете.

"Често ме биеха. Бях малко идиот, но винаги съм смятал, че нападките срещу мен с нищо не са били провокирани. Харесваше ми да се държа като актьор, тоест според тогавашните ми разбирания как трябва да се държи един актьор. Очевидно това е дразнило много хора, предизвиквало е агресия и мен ме биеха", спомня си актьорът. /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кинозвезди с тежки ученически спомени".

Още от "Звезди на прицел"

Леонардо ди Каприо отново е сам

Леонардо ди Каприо отново е сам

Актьорът Леонардо ди Каприо се е разделил с манекенката Нина Агдал, с която бяха заедно почти година.

Иранският режисьор Асгар Фархади и актрисата Лили-Роуз Деп

70-ят кинофестивал в Кан бе открит при безпрецедентни мерки за сигурност

Международният кинофестивал в Кан се открива при безпрецедентни мерки за сигурност.

Кристиан Костов

България втора на Евровизия 2017

България втора на Евровизия-2017, победителят е Португалия