ЮНИ 26 Новини | Звезди на прицелОбнови

Кинозвезди с тежки ученически спомени

0 коментара0/5

Немалко кинозвезди са имали горчиви дни и мигове като ученици, когато са били подлагани на подигравки, унижения, ритници или крошета.

Кинозвезди с тежки ученически спомени

От друга страна, трудности са закалявали характерите им, става ясно от подборка за детството и миналото им, направена от изданието "Зимбио" (Zimbio)

Суперзвездата Сандра Бълок е най-скъпо платената актриса и носителка на "Оскар", но нараняванията в детството са оставили неизличими следи в душата й. Пред изданието тя споделя:

"Децата са жестоки същества, печално е, но аз до днес си спомням имената и фамилиите на всеки един от онези, които са проявявали грубост към мен. Винаги се обличах и се държах не както другите, така че задникът ми отнасяше немалко проблеми".

Том Круз е едно от големите имена в Холивуд, но когато е бил малък, често са го мъчили по-големи деца.

"Яки хулигани измисляха всякакви поводи да се заядат с мен. Сърцето ви бие, потите се, чувстваш как топка се събира в гърлото ти. Никога не съм бил едро момче и никога не съм обичал да се бия, но знаех, че ако не ударя онзи, който се заяжда с мен, той ще ме бие цяла година. Затова е по-добре да се биеш, но не понасям хулиганите", спомня си Том Круз.

На звездата от телевизионния сериал "Безумците" Кристина Хендриксникак не й е било сладко в средното училище, особено когато е трябвало да вземе нещо от своето шкафче.

"Имахме индивидуални шкафчета и всеки път, когато отивах към него да взема някой учебник, съучениците ми се качваха отгоре и оттам ме плюваха. В училище винаги се чувствах наплашена", сподели актрисата пред "Гардиън", цитиран от "Зимбио".

Джесика Симпсън

Връстниците пък на Джесика Симпсън са хвърляли тоалетна хартия по дома й или яйца по вратата й.

"Освен това върху тротоара те пишеха всякакви гадости с неизтриваем маркер. Те наистина ме мразеха", спомня си звездата издевателствата, на които е била подлагани в ученическите години.

Днес тълпи от поклоннички преследват Робърт Патинсън, но преди да се прослави Роб е бил задръстено дете.

"Често ме биеха. Бях малко идиот, но винаги съм смятал, че нападките срещу мен с нищо не са били провокирани. Харесваше ми да се държа като актьор, тоест според тогавашните ми разбирания как трябва да се държи един актьор. Очевидно това е дразнило много хора, предизвиквало е агресия и мен ме биеха", спомня си актьорът. /БГНЕС/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Кинозвезди с тежки ученически спомени".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.