ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Карин Ройтфелд - жената история в модата

0 коментара0/5

Карин Ройтфелд - една от най-известните жени в модната индустрия не спира да ни впечатлява

Карин Ройтфелд
Карин Ройтфелд

Силата на Карин Ройтфелд – любимка на блогъри и фотографи по целия свят, бивш главен редактор на френския Vouge за десетилетие, дългогодишен сътрудник на Марио Тестино и Том Форд, глобален моден редактор на Harper`s Bazaar и без съмнение най-влиятелният стилист в света – е да се настани в подсъзнанието ни и в ежедневния ни избор на мода.

Определят я като музата, една съвременна Даяна Вриланд, най-харесваната фигура в модата и много по-известна от много модели.

Тя беше тази, която определи еротичния стил на Gucci през деветдесетте – опушени очи, разрошена коса, разкопчана копринена риза, прилепнала по тялото пола, но с присъщия и на двата пола смокинг – и това е стилът, който наложи, като синоним на самата себе си.

Да си Карин Ройтфелд безспорно е синоним на успех.

Ако модата беше конкурентен спорт с награди за най-привлекателните и най-убедителните, но само в случай че изглеждат, все едно че постигат всичко без усилие, то тогава тя трябва да го е тренирала от дете. Толкова уверена и сигурна в себе си, че каквото и да облече, се превръща в нещо, което всяка жена би искала да носи. Същото биха казали и безбройните й фенове, обсебени от култовата Ройтфелд, за която се говори с респект.

Парижанката преобрази модния печат с авангардните си фотосесии за Harper`s Bazaar като глобален моден редактор на списанието - титла, която със сигурност не е лесно да бъде заслужена.

______________________________________________________________
 

На пореднатанестандартна фотосесия на Карин Ройтфелд може да се насладите в мартенския брой на  Harper`s Bazaar България.

______________________________________________________________

 

Добави описание

 

На върха на модното изкуство тя представя новите колекции за пролетта обрисувайки напълно нова концепция, многоизмерен минимализъм.

 

Добави описание

Фотографиите на Биби Корнеджо Бортуик и Карин Ройтфелд изграждат и същевременно деконструират визиите, предлагайки ни нов, разчупен подход, надхвърлящ обичайните представи.

 

Добави описание

 

  • УНИКАЛНАТА ФОТОСЕСИЯ на Карин Ройтфелд ексклузивно в брой март на HARPER`S BAZAAR БЪЛГАРИЯ

УНИКАЛНАТА ФОТОСЕСИЯ на Карин Ройтфелд ексклузивно в брой март на HARPER`S BAZAAR БЪЛГАРИЯ

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Карин Ройтфелд - жената история в модата".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.