ЮНИ 26 Новини | Звезди на прицелОбнови

Кара Делевин и Мишел Родригес търсят общ дом

0 коментара0/5

Моделът Кара Делевин и актрисата Мишел Родригес искат да заживеят заедно и дори са започнали да търсят жилище във Великобритания.

Мишел Родригес, Кара Делевин
Мишел Родригес, Кара Делевин © Снимки: ЕРА/БГНЕС

Моделът Кара Делевин и актрисата Мишел Родригес са неразделни през последните няколко седмици и вече разглеждат оферти за жилища на Острова.

"Много обичат да прекарват времето си една с друга, така че да заживеят заедно не е проблем. И двете могат да балансират между Лос Анджелис и Лондон. Семейството на Кара вече се запозна с Мишел и смята, че тя е страхотна", издава източник на вестник "Сън".

Кара Делевин – супермоделът на 2013г.>>>

Мишел и Кара разпалиха слуховете, че излизат заедно, след като бяха забелязани да се прегръщат на баскетболен мач в Медисън Скуер Гардън в началото на месеца.

Кара Делевин

Британката Кара Делевин, която имаше връзка с Хари Стайлс от One Direction, намекна в миналото, че я привличат и мъже, и жени.

"Не се тревожете. Играя за повече от един отбор", написа тя в Туитър през ноември.

Мишел Родригес

Мишел Родригес, пък призна за първи път, че е бисексуална миналата година.

"Пробвала съм и от двете. Правя това, което ми харесва. Твърде любопитна съм да стоя само от едната страна и да не пробвам, когато мога. Мъжете са интригуващи, също толкова колкото и жените", сподели тя. /БГНЕС /

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.