ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

ФБР разпитва Анджелина Джоли четири часа

От 0 коментара0/5

Анджелина Джоли е била разпитвана в продължение на четири часа от американското Федерално бюро за разузнаване (ФБР) заради обвиненията срещу съпруга й Брад Пит в посегателство над едно от децата им.

ФБР разпитва Анджелина Джоли четири часа
 © архив

Според съобщения актьорът е упражнил вербално насилие и е влязъл в конфронтация с 15-годишния Мадокс по време на семеен полет с частен самолет няколко дни преди Анджелина Джоли да подаде молба за развод.

След подаден анонимен сигнал за инцидента ФБР започна разследване. Случаят е поверен на федералното бюро, тъй като се е случил във въздуха.

Източник на американското списание Us Weekly агентите са поискали информация за всичко, случило се по време на полета – от излитането до кацането. Според него не е изключено разследването да продължи още няколко седмици, след което тяхното заключение ще бъде изпратено на прокурор, който ще прецени дали е необходимо да бъдат повдигнати обвинения.

Вижте също:

Анджелина Джоли е по-близка с Мадокс, отколкото с биологичните си деца >>>

„Нито една от страните не иска това да стига до съда, тъй като всичко, което ФБР и Службите за защита на децата открият може да бъде направено публично, което ще е зле за цялото семейство“, посочи източникът.

По думите му Мадокс не е пострадал при конфликта, като според някои свидетели съприкосновението му с Брад Пит е било неумишлено.

мадокс джоли пит

Вижте също:

Анджелина Джоли решила да роди деца, защото Брад Пит обожавал деца >>>

Брад Пит и Анджелина Джоли имат три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Двойката отглежда и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години. /БГНЕС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "ФБР разпитва Анджелина Джоли четири часа".