ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Фатална жена ли е Койна Русева?

0 коментара0/5

На лента – да! Вижте бекстейдж видеото на световноизвестния турски фотограф Нихат Одабашъ, който снима актрисата за ELLE България

Фатална жена ли е Койна Русева?

Желязната лейди – онези, които не ви познават, често ви приписват това амплоа. На силна, фатална жена.

Наричали са ме и секссимвол, кучка, какво ли не. Етикетите съществуват, защото правят нещата по-лесни. Котират се. Аз се усмихвам на тези етикети. Добрият актьор, ползва цялата палитра на своите страни. Ако трябва да изиграя кучка, изкарвам най-лошото от себе си. Но каква кучка е Маша от „Три сестри“? Тя е един тотално объркан персонаж. Тогава вадиш други свои страни, които по-малко хора познават.

Добави описание

Именно. Отвъд етикетите, както често се случва, има съвсем друга, противоположна страна – жена слънце, която грее само за отбрани хора. Какъв е кръгът от хора, които вие огрявате?

Много тесен. Дори да направите тур по всичките ми представления и да ме гледате във всичките ми роли, ще опознаете една много малка част от мен. Каква съм аз извън това касае само на мен, семейството ми и тесния кръг приятели, с който общувам. Защото актьорската работа е доста изтощителна. Маргарита Младенова я сравнява дори с миньорски труд.


Какво е за вас актьорството?

Всичко! Първо, призвание. Необходимост – да застанеш пред публика и да кажеш това, което имаш да казваш, през персонажа. Освен това, актьорството е и психотерапия – каквото и да ти се случи в бита, като се качиш на сцената и изиграеш един краен образ, емоционално се изчистваш. Неслучайно има и психотеатър. Случвало ми се е да съм в крайна житейска драма и като играя „Три сестри“ на Чехов, накрая съм като преродена. Нищо не помага така, както театъра!

Добави описание

Носите го и генетично в себе си.

Така е. Всичките ми роднини по майчина линия са артистично луди хора. Леля ми Иванка Антонова беше доайен на Старозагорския театър.

Още от интервюто на Койна Русева само в новия брой на списание ELLE България.

Още от интервюто на Койна Русева само в новия брой на списание ELLE България.

 

 

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Фатална жена ли е Койна Русева?".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.