ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите

0 коментара0/5

Джордж Клуни заведе съпругата си Амал на церемонията за кино наградите "Сезар" в Париж, където актьорът получи почетния приз.

Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите
 © Снимки: БГНЕС/ЕРА

Американският актьор Джордж Клуни получи почетния "Сезар" по време на церемонията по връчването на престижните френски награди за филмово изкуство. Той използва благодарствената си реч, за да изтъкне красотата на френското кино, да благодари на съпругата си Амал, но и да отправи отявлена критика към американския президент Доналд Тръмп.

Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите

Той подчерта необходимостта да "обичаме омразата към Тръмп, да извличаме смелост от страха му и винаги да поправяме грешките му", както и да не бъркаме "опозицията с нелоялност".

Сред темите, които засегна бе и свободата, за която в момента хората трябва да се борят повече от всякога.

 

Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите

"Не можем да защитим свободата по света, изоставяйки у дома", каза още той.

Почетният "Сезар" се връчва всяка година на хора от кинематографичното изкуство за приноса им в световното кино. По-рано тази година Френската кино академия аргументира избора си, наричайки Клуни "най-харизматичният актьор на своето поколение"

"Най-харизматичният актьор на своето поколение, Джордж Клуни, въплъщава тази бляскава холивудска характеристика на големите звезди на киното. Неговият чар, хумор, личността му и отдадеността са в сърцевината на нашето непрекъснато и вечно възхищение", посочи тогава Академията в изявление. Тя изтъкна още, че наградата му се присъжда "като признание за ослепителния му талант на актьор, режисьор, сценарист и продуцент".

Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите

Бременната Амал сияеше в очарователна бяла рокля, специално изработена за нея от Atelier Versace.

 

Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите

 

Пред френски журналисти Джордж Клуни сподели: "Много сме щастливи и развълнувани.Ще бъде приключение. Ние прегърнахме идеята... с разтворени обятия."

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Джордж Клуни и бременната Амал на Сезарите".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.