ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Брад Пит ударил сина си Мадокс при спор с Анджелина Джоли по време на полет

От 0 коментара0/5

Разводът между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава да разкрива нови подробности.

Брад Пит ударил сина си Мадокс при спор с Анджелина Джоли по време на полет
 © Guliver / Splash

Според източниците чашата за Анджелина Джоли преляла по време на спор между съпрузите в самолет, при която Брад Пит ударил по-големия син Мадокс, който защитавал майка си.

Анджелина и Брад започнали да се карат скоро след излитането на частния самолет. В спора се намесил 15-годишният Мадокс и разяреният баща го ударил. Тогава между тях се хвърлила Анджелина и спряла мъжа си.

 

Анджелина Джоли: По-близка съм с Мадокс отколкото с децата, които родих>>>ВИЖТЕ ОЩЕ:

Анджелина Джоли: По-близка съм с Мадокс отколкото с децата, които родих>>>

 

 

Дали по време на кавгата 52-годишният Брад Пит е бил на градус източниците дават различни мнения.

Информатори разкриха пред E! Online, че напоследък между Брад и момчетата Мадокс и Пакс е имало разногласия, но те са типични за повечето родители и подрастващи им деца на такава възраст.

Като майка Анджелина много пази децата. Това беше типичен спор между родители и деца. Напрежението се покачваше, но те никога не са били физически застрашавани“, отбеляза събеседник на вестника Mirror. "Двамата обичат децата най-много на света. Мадокс и Пакс защитават майка си, те израстват и развиват собствени характери. И макар понякога да е имало викове и всички те да бушуват, сериозни проблеми никога не е имало. Брад Пит има прекрасни отношения с по-големите деца, те от време на време имат разногласия, което е нормално за родители с подрастващи деца“, обобщи източникът.

Анджелина Джоли и Брад Пит

 

Брад Пит е направо ужасен, че може да загуби децата, разказа човек от персонала на звездната двойка пред Sun.

“Той се страхува да не загуби децата заради това, което не е правил, и защото го представят за лош баща. Той далеч не е лош баща, увери източникът.

“Сега той няма възможност да вижда децата, но постоянно поддържа контакт с персонала, за да се убеди, че с децата всичко е наред. Той постоянно казва: „Просто наглеждайте децата, това е нещото, което в момента има значение“, сподели източникът.

ВИЖТЕ СЪЩО:

ФБР ще разследва Брад Пит за малтретиране на децата си>>>

Брад Пит ще се бори за попечителство над децата си>>>

 

Звездното семейство отпреди 7 години. Мадокс е с ушанката, а Пакс е в ръцете на Брад Пит

Звездното семейство отпреди 7 години. Мадокс е с ушанката, а Пакс е в ръцете на Брад Пит

 

 

Анджелина Джоли и Брад Пит имат 6 деца – три техни и три осиновени. Две от тях са момчета, а четири момичета. Мадокс и Пакс са осиновени заедно с 11-годишната Захара.

Анджелина Джоли обяви, че иска развод, защото Брад Пит пиел и ставал агресивен спрямо децата.

Вчера обаче излезе и друга причина за развода – политическите амбиции на актрисата, която искала да се посвети на дейността в рамките на ООН и дори да ходи в Сирия, при това с децата. Брад Пит бил категорично против това. 

 

 

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.