МАР 28 Новини | Звезди на прицелОбнови

Брад Пит ще се бори за попечителство над децата си

От 0 коментара0/5

Актьорът Брад Пит е решен да се бори за попечителство над децата си.

Брад Пит ще се бори за попечителство над децата си
Брад Пит ще се бори за попечителство над децата си © Guliver / Splash

Брад Пит е силно разгневен от начина, по който Анджелина Джоли се е отнесла към развода им, тъй като той е искал раздялата им да остане далеч от обществеността.

Според източник на изданието TMZ Пит е ядосан и заради слуховете за него, които се появиха след новината за развода, както и заради твърденията, че поведението му е поставило на риск шестте му деца.

 

 

Изданието също така посочва, че двамата актьори са поддържали връзка през последните няколко дни, като Пит е призовавал Джоли да решат въпроса с развода „като възрастни“. Вместо това Анджелина настоя за пълно физическо попечителство над децата, твърдейки, че Пит ги поставя в риск.

 

Анджелина Джоли и част от децата

 

По-рано TMZ съобщи, че като мотив за искането на попечителство Анджелина Джоли е посочила злоупотребата на Брад Пит с алкохол и наркотици, което според нея застрашава децата.

 

Брад Пит, Анджелина Джоли

 

Двойката е заедно от 2004 г., но сключва брак през 2014 г. Анджелина Джоли и Брад Пит имат заедно три биологични деца – Шайло на 10 години и близнаците Вивиан и Нокс на 8 години. Те отглеждат и три осиновени деца – Мадокс на 15 години, Захара на 11 години и Пакс на 13 години.

 

И за двамата актьори това не е първи брак. Анджелина Джоли беше омъжена за Джони Лий Милър от 1996г. до 1999г. и за Били Боб Торнтън от 2000г. до 2003г.

 

Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън

Преди нея Брад Пит беше женен за Дженифър Анистън от 2000 г. до 2005 г.

Брад Пит ще загуби децата си, ако изневери. Това е само една от интересните клаузи в предбрачния договор на звездите....>>>

Според някои медии повод за края на звездната връзка е изневярата на Брад Пит с френската актриса Марион Котийяр. Двамата си партнират във филма "Съюзени".

Брад Пит с френската актриса Марион Котийяр

 

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Дух в броня"

ИГРА: Спечели с филма "Дух в броня"

Трима от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма "Дух в броня", чиято премиера е на 3D, IMAX 3D и 4DX от 31 март 2017.

Адриана Лима

Адриана Лима: Аз представлявам зрелите жени в модната индустрия

Бразилският модел Адриана Лима заяви, че вече представлява зрелите жени в модната индустрия, пише „Contac music”.

Меган Фокс съсобственик на известна марка бельо

Меган Фокс съсобственик на известна марка бельо

30-годишната Меган Фокс, освен актриса и модел, вече е и бизнесдама.