ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Брад Пит иска съвместно попечителство над децата

От 0 коментара0/5

Американският актьор Брад Пит внесе в съда молба за предоставяне на равни права върху 6-те деца на него и съпругата му Анджелина Джоли, с която е в развод, съобщи изданието People.

Брад Пит иска съвместно попечителство над децата
 © Guliver / Splash

В момента децата живеят заедно с майка си.

„Анджелина е концентрирана само върху тях. Тя отмени всичко останало – работата, всичко. Тя всеки ден прекарва у дома, подкрепя ги, помага им с домашните за училище. При това тя няма голям брой помощнички“, разкри за изданието източник, близък до семейството.

 

На 19 септември Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит. Тази си стъпка тя обясни с непримиримите си разногласия с Пит и недоволството си от това как той се справя с бащинските си задължения. По данни на медиите седмица по-рано е станала свада в частния им самолет, при която Брад Пит започнал да оскърбява децата си и ударил Мадокс. Предполага се, че Пит е бил пиян.

Впоследствие актьорът доброволно даде кръвни проби за алкохол и наркотици, резултатите бяха отрицателни.

 

ВИЖТЕ СЪЩО: Анджелина Джоли и Брад Пит през годините>>>

Анджелина Джоли и Брад Пит през годините

 

52-годишният Брад Пит и 41-годишната Анджелина Джоли   имат връзка от 2005 година, а минаха под венчило на 23 август 2014 година.  Те има три свои, биологични деца – дъщерята Шайло и близнаците Нокс и Вивиен. Отглеждат също и три осиновени деца – камбоджанеца Мадокс, виетнамеца Пакс и етиопката Захара.

Анджелина Джоли: Не исках да имам деца, но сега и шест са ми малкоВИЖТЕ ОЩЕ:

Анджелина Джоли: Не исках да имам деца, но сега и шест са ми малко>>>