ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Брад Пит държи Анджелина Джоли с компромати

От 0 коментара0/5

Скандални записи на Анджелина Джоли има Брад Пит, с когото са в развод.

Преди дни на специално фен събитие в Ел Ей звездата на най-новата шпионска драма – „Съюзени”, мина по червения килим, раздаде безброй автографи и се снимаха с феновете.
Преди дни на специално фен събитие в Ел Ей звездата на най-новата шпионска драма – „Съюзени”, мина по червения килим, раздаде безброй автографи и се снимаха с феновете. © Сн.: Guliver / Getty

Холивудският актьор Брад Пит има компрометиращи материали срещу водещата му се все още за съпруга Анжелина Джоли. Става дума за скандални аудиозаписи, които ще попречат на актрисата да получи еднолично права върху децата.

„Смятаме, че съществуват аудозаписи на Анджелина Джоли, които ще се превърнат в истинска бомба срещу нея, ако бъдат публикувани“, разказа източник от обкръжението на Брад Пит, цитиран от медии.

 

ВИЖТЕ СЪЩО: Брад Пит не е проявил жестокост към Мадокс>>>

Брад Пит с Мадокс и Захара през 2007 година

Брад Пит с Мадокс и Захара през 2007 година

 

„Никой не иска да прави мръсни номера, защото това е лошо за децата. Но Анджелина и нейният екип, изглежда, са обсебени от намерението да дискредитират Брад, за да не получи и той попечителство върху децата“, добави източникът.

 

Брад Пит

 

И наистина, макар социалните служби да не намериха нищо осъдително срещу Брад Пит и да закриха разследването, Анделина Джоли все така иска на всяка цена да докаже, че той е нанесъл побой над сина им Мадокс.

„Да, имаше в самолета спор между него и Мадокс. Но толкова. Нямаше никакво сбиване“, подчерта източникът.

 

ВИЖТЕ СЪЩО: Проследете приказката на Брад Пит и Анджелина Джоли, но не с щастлив край>>>

 

Наскоро стана известно, че Джоли и Пит подписаха споразумение, според което засега децата ще бъдат поверени на Анджелина. Но след като социалните в Лос Анджелис закриха разследването срещу Брад Пит, следва да се очаква ново противопоставяне между актьорите. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Брад Пит държи Анджелина Джоли с компромати".