ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Бела Хадид: Аз съм горда мюсюлманка

От 0 коментара0/5

Манекенката, чийто баща Мохамед Хадид пристига на 14 години в САЩ като бежанец, споделя, че по тази причина проблемът на бежанците е близък до семейството й.

Бела Хадид: Аз съм горда мюсюлманка

Супермоделът Бела Хадид призна, че се чувства горда да бъде мюсюлманка. 

„Моят баща е бежанец, когато пристига за първи път в САЩ, така че това всъщност е много близко до сестра ми, брат ми и мен“, каза тя в интервю за списание Net-a-Porter. „Той винаги е бил религиозен и винаги се молеше с нас. Гордея се да бъда мюсюлманка“, добави тя.

През януари 22-годишната Бела и сестра й Джиджибяха забелязани на протест срещу имиграционния указ на новия американски президент Доналд Тръмп в Ню Йорк. Тя и преди се е изказвала критично към решението на американската власт да спре достъпа на мюсюлмани до страната.

„Ние не трябва да се отнасяме с хората така, сякаш не заслужават доброта, само заради техния етнически произход. Просто не е правилно. И това послание – човек да бъде състрадателен винаги, когато може, е много важно за мен“, допълни тя.

Добави описание

Миналият месец 21-годишната Джиджи застана на първата корица на списание „Вог Арабия“.

 

/БГНЕС /

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Бела Хадид: Аз съм горда мюсюлманка".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.