МАР 28 Новини | Звезди на прицелОбнови

Анджелина Джоли в търсене на загубените фенове

От 0 коментара0/5

Известната холивудска звезда иска да си върне мястото в сърцата на публиката. Преди раздялата й с Брад Пит Анджелина Джоли бе със статут на кралица в седмото изкуство.

Анджелина Джоли в търсене на загубените фенове

Тя бе жената секс-символ, майката на шест деца, уважавана актриса, а борбата за онеправданите в ООН я правеше икона, на която цял Холивуд завиждаше.

Но всичко се изпари само за няколко седмици. След анонса за развода й Анджи показа друго лице, това на

една жена готова на всичко да запази попечителството върху децата си, но и да унищожи мъжът когото толкова много обичаше през последните десет години.

Добави описание

Така че тази медийна война неизбежно остави следи. По време на церемонията на Златните глобуси Брад Пит бе посрещнат от публиката ентусиазирано и това дава на Анджи да разбере, че пътят към повторното спечелване на сърцата на публиката, разочаровани по всяка вероятност от поведението й, ще бъде дълъг.

Според "New York Post" е взела сериозно решение - веднага да ангажира публицист и имиджов съветник, който да върне блясъка на името й. Седмици на ред Анджи се колебаела дали да направи тази крачка. Звездата от "Господарка на злото" веднага след началото на развода се обърна към Джуди Смит, известна съветничка по брачните кризи.

Днес обаче бъдещата бивша съпруга на Брад Пит направи допълнителна стъпка. Екипите й търсят рядката перла, за да започне работа. В скоро време Анджи ще се завърне в киното и знае, че не бива да си позволи бъдещият й филм да не постигне успех във филмовия бокс офис. /БГНЕС/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Брат Пит изхвърли вещите на Анджелина Джоли >>>

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Дух в броня"

ИГРА: Спечели с филма "Дух в броня"

Трима от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма "Дух в броня", чиято премиера е на 3D, IMAX 3D и 4DX от 31 март 2017.

Адриана Лима

Адриана Лима: Аз представлявам зрелите жени в модната индустрия

Бразилският модел Адриана Лима заяви, че вече представлява зрелите жени в модната индустрия, пише „Contac music”.

Меган Фокс съсобственик на известна марка бельо

Меган Фокс съсобственик на известна марка бельо

30-годишната Меган Фокс, освен актриса и модел, вече е и бизнесдама.