АПР 26 Новини | Звезди на прицелОбнови

Анджелина Джоли в търсене на загубените фенове

От 0 коментара0/5

Известната холивудска звезда иска да си върне мястото в сърцата на публиката. Преди раздялата й с Брад Пит Анджелина Джоли бе със статут на кралица в седмото изкуство.

Анджелина Джоли в търсене на загубените фенове

Тя бе жената секс-символ, майката на шест деца, уважавана актриса, а борбата за онеправданите в ООН я правеше икона, на която цял Холивуд завиждаше.

Но всичко се изпари само за няколко седмици. След анонса за развода й Анджи показа друго лице, това на

една жена готова на всичко да запази попечителството върху децата си, но и да унищожи мъжът когото толкова много обичаше през последните десет години.

Добави описание

Така че тази медийна война неизбежно остави следи. По време на церемонията на Златните глобуси Брад Пит бе посрещнат от публиката ентусиазирано и това дава на Анджи да разбере, че пътят към повторното спечелване на сърцата на публиката, разочаровани по всяка вероятност от поведението й, ще бъде дълъг.

Според "New York Post" е взела сериозно решение - веднага да ангажира публицист и имиджов съветник, който да върне блясъка на името й. Седмици на ред Анджи се колебаела дали да направи тази крачка. Звездата от "Господарка на злото" веднага след началото на развода се обърна към Джуди Смит, известна съветничка по брачните кризи.

Днес обаче бъдещата бивша съпруга на Брад Пит направи допълнителна стъпка. Екипите й търсят рядката перла, за да започне работа. В скоро време Анджи ще се завърне в киното и знае, че не бива да си позволи бъдещият й филм да не постигне успех във филмовия бокс офис. /БГНЕС/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Брат Пит изхвърли вещите на Анджелина Джоли >>>

Още от "Звезди на прицел"

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Британската кралица Елизабет Втора, която е и най-дълго управляващ монарх в света, празнува днес своя 91-и рожден ден.

Джанет Джексън

Джанет Джексън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джексън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“.

Джеси Джей разкри тайните си за красиво тяло

Джеси Джей разкри тайните си за красиво тяло

Британската певица Джеси Джей разкри как поддържа тялото си в перфектна форма в интервю за сп. „Билборд”.