ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Анджелина Джоли в търсене на загубените фенове

От 0 коментара0/5

Известната холивудска звезда иска да си върне мястото в сърцата на публиката. Преди раздялата й с Брад Пит Анджелина Джоли бе със статут на кралица в седмото изкуство.

Анджелина Джоли в търсене на загубените фенове

Тя бе жената секс-символ, майката на шест деца, уважавана актриса, а борбата за онеправданите в ООН я правеше икона, на която цял Холивуд завиждаше.

Но всичко се изпари само за няколко седмици. След анонса за развода й Анджи показа друго лице, това на

една жена готова на всичко да запази попечителството върху децата си, но и да унищожи мъжът когото толкова много обичаше през последните десет години.

Добави описание

Така че тази медийна война неизбежно остави следи. По време на церемонията на Златните глобуси Брад Пит бе посрещнат от публиката ентусиазирано и това дава на Анджи да разбере, че пътят към повторното спечелване на сърцата на публиката, разочаровани по всяка вероятност от поведението й, ще бъде дълъг.

Според "New York Post" е взела сериозно решение - веднага да ангажира публицист и имиджов съветник, който да върне блясъка на името й. Седмици на ред Анджи се колебаела дали да направи тази крачка. Звездата от "Господарка на злото" веднага след началото на развода се обърна към Джуди Смит, известна съветничка по брачните кризи.

Днес обаче бъдещата бивша съпруга на Брад Пит направи допълнителна стъпка. Екипите й търсят рядката перла, за да започне работа. В скоро време Анджи ще се завърне в киното и знае, че не бива да си позволи бъдещият й филм да не постигне успех във филмовия бокс офис. /БГНЕС/

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Брат Пит изхвърли вещите на Анджелина Джоли >>>

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.