ЮНИ 23 Новини | Звезди на прицелОбнови

Анджелина Джоли: С Брад Пит винаги ще сме семейство

От 0 коментара0/5

Анджелина Джоли призна, че независимо от тежкия си развод с Брад Пит двамата ще останат едно семейство.

Анджелина Джоли: С Брад Пит винаги ще сме семейство

Анджелина Джоли поиска развод миналата година и въпреки че двамата поеха по различен път се надява, че след преживяното ще станат по-силни. Това заяви тя в интервю за Би Би Си.

„Не искам да казвам много за това, освен, че беше много труден период и ние сме семейство и винаги ще бъдем семейство, ще преминем през това и се надявам да станем по-силно семейство“, каза Анджелина Джоли.

децата на анджелина джоли и брад пит

Анджелина Джоли също така заяви, че в момента фокус в нейния живот са децата и начин, по който те могат да се справят със ситуацията.

„Ние сме и завинаги ще бъдем семейство. Боря се с това да намеря начин, по който някак си да ни направя по силни и по-близки“, заяви тя.

Вижте също:

Брад Пит изхвърли вещите на Анджелина Джоли >>>

В момента Анджелина се намира в Камбоджа, където представя новия си филм „First They Killed My Father“ заедно с децата си – Мадокс на 15, Шайло на 10, Пакс на 13, Захара на 12 и 8-годишните близнаци Вивиан и Нокс. /БГНЕС /

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.