ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

Амбър Хърд се съди с продуцента си, заради "порнографски сцени"

От 0 коментара0/5

Амбър Хърд съди продуцента си Кристъфър Хенли, след като е използвал нейната дубльорка за заснемане на "порнографски сцени" без нейно разрешение.

Амбър Хърд
Амбър Хърд

Кристъфър Хенли засне филма „Лондонски поля" (London Fields), в който актрисата изпълнява една от ролите. Лентата обаче така и не се появи на бял свят, защото бе бойкотирана от Амбър Хърд и други актьори. Те обвиниха създателите на филма в неспазване на договора.

Причината, заради която Хърд и Хенли ще застанат един срещу друг в съда, е доста деликатна. Звездата обвинява продуцента, че без нейното съгласие и с помощта на нейна дубльорка е заснел сцени с открито сексуален характер. От тях се създавало впечатление, че на екрана е самата Амбър Хърд.

 

 

Нейният адвокат поясни, че преди да се съгласи на участие в „Лондонските поля“, актрисата е уговорила условия с Хенли и е ограничила участието си в голите сцени. Договореността е била документирана, но продуцентът нарушил договореността и заснел сексуални сцени с героинята на Хърд. В кадрите обаче се появява дубльорка на актрисата. Адвокатът поясни, че самата Хърд никога не би се съгласила на подобни еротични кадри.

 

ВИЖТЕ красивата Амбър Хърд в 40 стилни визии>>>

Амбър Хърд в 40 стилни визии

Още за: Амбър Хърд

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.