АПР 30 Новини | Звезди на прицелОбнови

Амбър Хърд се съди с продуцента си, заради "порнографски сцени"

От 0 коментара0/5

Амбър Хърд съди продуцента си Кристъфър Хенли, след като е използвал нейната дубльорка за заснемане на "порнографски сцени" без нейно разрешение.

Амбър Хърд
Амбър Хърд

Кристъфър Хенли засне филма „Лондонски поля" (London Fields), в който актрисата изпълнява една от ролите. Лентата обаче така и не се появи на бял свят, защото бе бойкотирана от Амбър Хърд и други актьори. Те обвиниха създателите на филма в неспазване на договора.

Причината, заради която Хърд и Хенли ще застанат един срещу друг в съда, е доста деликатна. Звездата обвинява продуцента, че без нейното съгласие и с помощта на нейна дубльорка е заснел сцени с открито сексуален характер. От тях се създавало впечатление, че на екрана е самата Амбър Хърд.

 

 

Нейният адвокат поясни, че преди да се съгласи на участие в „Лондонските поля“, актрисата е уговорила условия с Хенли и е ограничила участието си в голите сцени. Договореността е била документирана, но продуцентът нарушил договореността и заснел сексуални сцени с героинята на Хърд. В кадрите обаче се появява дубльорка на актрисата. Адвокатът поясни, че самата Хърд никога не би се съгласила на подобни еротични кадри.

 

ВИЖТЕ красивата Амбър Хърд в 40 стилни визии>>>

Амбър Хърд в 40 стилни визии

Още за: Амбър Хърд

Още от "Звезди на прицел"

Ейми Адамс - вината й прилича

Ейми Адамс - вината й прилича

Дори днес, като се забавлява на бар с приятели, на сутринта Ейми Адамс изпитва огромна вина заради религиозните догми, в които я е възпитало семейството ѝ.

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Британската кралица Елизабет Втора, която е и най-дълго управляващ монарх в света, празнува днес своя 91-и рожден ден.

Джанет Джексън

Джанет Джексън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джексън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“.