ЮНИ 24 Новини | Звезди на прицелОбнови

8 въпроса към Михаела Филева

0 коментара0/5

Михаела Филева е една от успешните млади изпълнители на българската поп сцена, винаги усмихната, неподправена и заразяваща с добро настроение.

8 въпроса към Михаела Филева1. Какво е необходимо на един изпълнител, за да бъде разпознаваем?

Вярвам, че това е строго индивидуално и невъзможно да бъде даден универсален отговор. Със сигурност едни от най-важните неща обаче са разпознаваем тембър и харизма.

2. Какво ти дава известността и какво ти взема?

Мащабите на музикалния пазар в България са малки, което ни позволява популярността по-скоро да ти дава, отколкото да ти отнема. В най-общия смисъл - дава ти много повече усмивки, които срещаш.

3. Най-важните неща в живота ти?

Любов и музика.

4.Как протича един твой ден?

Работата ми предполага разнообразно ежедневие - в някой от дните пътуваме с екипа ми за другия край на България за клубен концерт, друг минава в студиото, работейки по някой нов проект, трети е обвързан с интервюта или репетиции. В общи линии един мой ден, най-често е обвързан с музика. Старая се и да спортувам редовно.

5. Какво правиш през свободното си време?

Карам колело, чета книги.

6. Какъв е твоят идеал за мъж?

Нямам такова нещо. Позволявам си да общувам и да се влюбвам без да се опитвам да вкарам хората в предварителни шаблони и рамки, които робуват на предразсъдъци придобити в предишни връзки.

7. Как изглежда за теб идеалната почивка?

Спокойствие, приятели, музика, слънце.

8. Какво винаги носиш в дамската си чанта?

Тривиални неща - телефон, ключове, документи. Винаги нося в себе си ярък цвят червило, това е бързия ми начин да се гримирам. Тъй като работя с гласа си, винаги нося в чантата си и таблетки за смучене Тантум Верде, за да туширам неразположението и болките в гърлото, ако ми се случат. Старая се да поддържам тялото си добре хидратирано и затова винаги нося в чантата си бутилка минерална вода.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "8 въпроса към Михаела Филева".

Още от "Звезди на прицел"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

ИГРА: Спечели с филма "Аз, проклетникът 3"

Девет от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса, свързан с филма „Аз, проклетникът 3“, чиято премиера е в кината на 30 юни на 2D и 3D.

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Виктория Сваровски се омъжи в рокля за милиони (СНИМКИ)

Наследницата на империята Сваровски, Виктория Сваровски, се омъжи на пищна церемония в Италия. Роклята й, разбира се, бе обсипана с половин милион кристалчета, тежеше близо 50 кг. и струваше близо 1 милион долара.

Трансформърс: Последният рицар

ИГРА: Спечели с филма „Трансформърс: Последният рицар“ - ПРИКЛЮЧИ

Осем от читателите на Rozali.com имат възможност да спечелят подаръци, ако отговорят правилно на въпроса свързан с филма „Трансформърс: Последният рицар“, чиято премиера e на 23 юни в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX.