АПР 30 Новини | Звезди на прицелОбнови

8 въпроса към Михаела Филева

0 коментара0/5

Михаела Филева е една от успешните млади изпълнители на българската поп сцена, винаги усмихната, неподправена и заразяваща с добро настроение.

8 въпроса към Михаела Филева1. Какво е необходимо на един изпълнител, за да бъде разпознаваем?

Вярвам, че това е строго индивидуално и невъзможно да бъде даден универсален отговор. Със сигурност едни от най-важните неща обаче са разпознаваем тембър и харизма.

2. Какво ти дава известността и какво ти взема?

Мащабите на музикалния пазар в България са малки, което ни позволява популярността по-скоро да ти дава, отколкото да ти отнема. В най-общия смисъл - дава ти много повече усмивки, които срещаш.

3. Най-важните неща в живота ти?

Любов и музика.

4.Как протича един твой ден?

Работата ми предполага разнообразно ежедневие - в някой от дните пътуваме с екипа ми за другия край на България за клубен концерт, друг минава в студиото, работейки по някой нов проект, трети е обвързан с интервюта или репетиции. В общи линии един мой ден, най-често е обвързан с музика. Старая се и да спортувам редовно.

5. Какво правиш през свободното си време?

Карам колело, чета книги.

6. Какъв е твоят идеал за мъж?

Нямам такова нещо. Позволявам си да общувам и да се влюбвам без да се опитвам да вкарам хората в предварителни шаблони и рамки, които робуват на предразсъдъци придобити в предишни връзки.

7. Как изглежда за теб идеалната почивка?

Спокойствие, приятели, музика, слънце.

8. Какво винаги носиш в дамската си чанта?

Тривиални неща - телефон, ключове, документи. Винаги нося в себе си ярък цвят червило, това е бързия ми начин да се гримирам. Тъй като работя с гласа си, винаги нося в чантата си и таблетки за смучене Тантум Верде, за да туширам неразположението и болките в гърлото, ако ми се случат. Старая се да поддържам тялото си добре хидратирано и затова винаги нося в чантата си бутилка минерална вода.

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "8 въпроса към Михаела Филева".

Още от "Звезди на прицел"

Ейми Адамс - вината й прилича

Ейми Адамс - вината й прилича

Дори днес, като се забавлява на бар с приятели, на сутринта Ейми Адамс изпитва огромна вина заради религиозните догми, в които я е възпитало семейството ѝ.

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Кралица Елизабет Втора отбелязва 91-я си рожден ден

Британската кралица Елизабет Втора, която е и най-дълго управляващ монарх в света, празнува днес своя 91-и рожден ден.

Джанет Джексън

Джанет Джексън показа снимка на новородения си син

Американската певица Джанет Джексън най-сетне показа първата снима на сина си Ейса Ал Мана, три месеца след неговото раждане, съобщи „Контакт мюзик“.