МАЙ 25 Новини | ЗдравеОбнови

Вал Килмър потвърди, че бил болен от рак

От 0 коментара0/5

Американският актьор Вал Килмър потвърди информацията, че има онкологично заболяване, съобщи в неделя списание "Пийпъл" като публикува разговор на 57-годишната кинозвезда с почитатели.

Вал Килмър потвърди, че бил болен от рак
 © Gulliver/ Getty

"Много отдавна Майкъл Дъглас твърди, че сте болен от рак в последен стадий. За какво става дума?", питат актьора по време на срещата.

"Очевидно, той се опитваше да ми помогне по този начин, тъй като пресата се питаше къде съм изчезнал. Аз се лекувах от рак", отговори Килмър.

Той разясни, че му е било трудно да говори и съответно - да разговаря с журналисти.

"Езикът ми подпухваше, въпреки лечението. Гласът ми не звучеше както обикновено. Дори сега хората може да си помислят, че съм болен" , уточни Килмър.

През октомври миналата година американският актьор Майкъл Дъглас, който имаше рак на гърлото и успя да победи болестта, каза на събрали се в Лондон почитатели, че партньорът му от филма "Призрака и Мрака" (The Ghost and the Darkness, 1996) има "същото като него" и "положението не е много добро". Тази невнимателна фраза даде повод на киноманите да заподозрат, че Вал Килмър е пред умиране. Тогава той побърза да опровергае слуховете.

Спекулации относно здравето на Вал Килмър >>>

Вал Килмърсе е снимал в над 80 филма. От най-известните му роли са превъплъщението като Джим Морисън от The Doors, 1991. Други филми със запомнящо се негово участие са "Гръмотевично сърце" (Thunderheart, 1992), "Жега" (Heat, 1995), "Батман завинаги" (Batman Forever, 1995), "Островът на д-р Моро" (The Island of Dr. Moreau, 1996), "Александър" (Alexander, 2004). /БГНЕС, ТАСС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Вал Килмър потвърди, че бил болен от рак".

Още от "Здраве"

Леките цигари са особено опасни за здравето

Леките цигари са особено опасни за здравето

Така наречените леки цигари („лайт“) са също толкова опасни за здравето, колкото и обикновените.

Италия въвежда задължителна ваксинация за децата

Италия въвежда задължителна ваксинация за децата

Италианското правителство прие наредба, с която се въвежда задължителна ваксинация за деца срещу инфекциозни заболявания, съобщиха местните медии.

Ягодите подмладяват и избелват зъбите

Ягодите подмладяват и избелват зъбите

Освен че имат апетитен вид и аромат, ягодите са много хранителни и полезни за вашето здраве.