ЮНИ 29 Новини | ЗдравеОбнови

Вал Килмър потвърди, че бил болен от рак

От 0 коментара0/5

Американският актьор Вал Килмър потвърди информацията, че има онкологично заболяване, съобщи в неделя списание "Пийпъл" като публикува разговор на 57-годишната кинозвезда с почитатели.

Вал Килмър потвърди, че бил болен от рак
 © Gulliver/ Getty

"Много отдавна Майкъл Дъглас твърди, че сте болен от рак в последен стадий. За какво става дума?", питат актьора по време на срещата.

"Очевидно, той се опитваше да ми помогне по този начин, тъй като пресата се питаше къде съм изчезнал. Аз се лекувах от рак", отговори Килмър.

Той разясни, че му е било трудно да говори и съответно - да разговаря с журналисти.

"Езикът ми подпухваше, въпреки лечението. Гласът ми не звучеше както обикновено. Дори сега хората може да си помислят, че съм болен" , уточни Килмър.

През октомври миналата година американският актьор Майкъл Дъглас, който имаше рак на гърлото и успя да победи болестта, каза на събрали се в Лондон почитатели, че партньорът му от филма "Призрака и Мрака" (The Ghost and the Darkness, 1996) има "същото като него" и "положението не е много добро". Тази невнимателна фраза даде повод на киноманите да заподозрат, че Вал Килмър е пред умиране. Тогава той побърза да опровергае слуховете.

Спекулации относно здравето на Вал Килмър >>>

Вал Килмърсе е снимал в над 80 филма. От най-известните му роли са превъплъщението като Джим Морисън от The Doors, 1991. Други филми със запомнящо се негово участие са "Гръмотевично сърце" (Thunderheart, 1992), "Жега" (Heat, 1995), "Батман завинаги" (Batman Forever, 1995), "Островът на д-р Моро" (The Island of Dr. Moreau, 1996), "Александър" (Alexander, 2004). /БГНЕС, ТАСС /

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Вал Килмър потвърди, че бил болен от рак".

Още от "Здраве"

Болести според характера на хората

Болести според характера на хората

Физическото здраве зависи до голяма степен от душевното състояние и характера на човек, смятат психолозите.

Принц Филип е приет в болница

Принц Филип е приет в болница

96-годишният принц Филип е приет в болница за лечение на инфекция, свързана с вече диагностицирано заболяване. Херцогът на Единбург е в добро състояние и няма поводи за тревога за здравето му, съобщават още от BBC.

Ваксина дава надежда за успешна борба с високия холестерол

Ваксина дава надежда за успешна борба с високия холестерол

Ваксина, която намалява стойностите на холестерола, е показала добри резултати при тестове върху мишки, съобщават учени, които вече са започнали начални изпитания и върху хора.