АПР 30 Новини | ЗдравеОбнови

10% от хората ходят на фитнес за флирт

0 коментара0/5

Откриха какво кара хората да ходят на фитнес.

10% от хората ходят на фитнес за флирт

Проучване показва, че много малка част от фитнес маниаците посещават салона, за да са във форма, по-голямата част имат други приоритети. Една четвърт от жените ходят заради спа процедурите, 10% заради басейна, а 5% от мъжете посещават залата, за да гледат футболни мачове на по-голям екран.

Данните от изследването показват, че хората прекарват средно по два часа на седмица във фитнес залата, но само 29% го правят за да са здрави и да изглеждат добре.

Анкета на 2000 жени показва, че 10 на сто от тях посещават фитнес салона, за да флиртуват. Причината на дамите да предпочитат "по-леките спортове"е, че не обичат косата им да се разрошва или тялото им да се поти. Голяма част от тях си купуват карта-членство само, за да се харесат на някой представител на срещуположния пол. 

Още за: фитнес, флирт

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10% от хората ходят на фитнес за флирт".

Още от "Здраве"

Сокът от череши лекува безсъние

Сокът от череши лекува безсъние

По една чаша сок от череши сутрин и вечер може да помогне в борбата с безсънието, посочва ново изследване.

Нудъли от копринени буби влизат в менютата в Китай

Нудъли от копринени буби влизат в менютата в Китай

Компанията „Bits and Bites“, иска да създаде нов начин за здравословен и траен начин на хранене за милиарди хора като започне производство на нудъли от стрити на прах копринени буби.

Ефектът на плацебото помага и при лекуване на разбито сърце

Ефектът на плацебото помага и при лекуване на разбито сърце

Сърцето ви е било разбито от скорошна раздяла? Най-добрият начин да се възстановите от негативните чувства е като повярвате, че правите нещо, с което помагате на себе си, смятат учени.