МАЙ 29 Новини | СвятОбнови

В Словения: Екскурзии до родния град на Мелания Тръмп

От 0 коментара0/5

Специални туристически обиколки, които включват родното място на новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп, се организират в Словения.

В Словения: Екскурзии до родния град на Мелания Тръмп
 © Guliver/ Getty/ Istockphoto.com

Мелания Кнаус е родена в град Ново место, но е израсла в Севнице, в югоизточната част на страната.

Екскурзиите са обиколка на местата, където Мелания Тръмп е живяла и работила преди да замине за САЩ, съобщи кметът на Севнице Сречко Оцвирк.

Кметът посочва, че има засилен интерес както към местата, свързани с живота на Мелания Тръмп, така и с този на обикновените словенци.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Мелания Тръмп смая модните критици >>>

Всичко за стила на Мелания Тръмп - Първата дама от Балканите >>>

мелания тръмп

Най-търсени са екскурзиите „Севнице – първата дама” и „По стъпките на Мелания”, организирани от местната туристическа агенция „Мураница” (Muranica).

Обиколката включва и посещение на местния замък и на магазин за сувенири, свързани с Мелания Тръмп. Предлага се също дегустация на национални ястия./ТАСС/

Още от "Свят"

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Британският физик теоретик Стивън Хокинг отново предупреди, че оцеляването на човечеството зависи от това дали хората ще успеят да си намерят нов дом на друга планета.

Делфин

WWF: Трябват спешни мерки са спасяването на най-малките делфини

Последните 30 останали екземпляра от вакитите (калифорнийски морски свине) изискват спешни действия за спасяването на вида, се посочва в ново изследване на WWF.

Мексико сити

Мексико обяви първо ниво екологична тревога

В понеделник мексиканската столица обяви първо ниво на екологична тревога, след като във въздуха бяха отчетени завишени нива на озон.