МАР 28 Новини | СвятОбнови

В Словения: Екскурзии до родния град на Мелания Тръмп

От 0 коментара0/5

Специални туристически обиколки, които включват родното място на новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп, се организират в Словения.

В Словения: Екскурзии до родния град на Мелания Тръмп
 © Guliver/ Getty/ Istockphoto.com

Мелания Кнаус е родена в град Ново место, но е израсла в Севнице, в югоизточната част на страната.

Екскурзиите са обиколка на местата, където Мелания Тръмп е живяла и работила преди да замине за САЩ, съобщи кметът на Севнице Сречко Оцвирк.

Кметът посочва, че има засилен интерес както към местата, свързани с живота на Мелания Тръмп, така и с този на обикновените словенци.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Мелания Тръмп смая модните критици >>>

Всичко за стила на Мелания Тръмп - Първата дама от Балканите >>>

мелания тръмп

Най-търсени са екскурзиите „Севнице – първата дама” и „По стъпките на Мелания”, организирани от местната туристическа агенция „Мураница” (Muranica).

Обиколката включва и посещение на местния замък и на магазин за сувенири, свързани с Мелания Тръмп. Предлага се също дегустация на национални ястия./ТАСС/

Още от "Свят"

доналд тръмп

Келиан Конуей боса на дивана в Белия дом (фото)

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Келиан Конуей взриви социалните медии със снимка, на която тя е коленилчила без обувки на диван в Белия дом.

Холандия лишава от гражданство ислямисти

Холандия лишава от гражданство ислямисти

Сенатът на Холандия прие закон, който позволява на властите да лишават от гражданство хора, които могат да представляват опасност за националната сигурност, включително привърженици на терористичната групировка "Ислямска държава", съобщава порталът Dutch News.

Кралица Елизабет II празнува сапфирен юбилей

Кралица Елизабет II празнува сапфирен юбилей

Британската кралица Елизабет II поставя днес нов рекорд като първия британски монарх, достигнал до сапфирен юбилей, или 65 години на трона. С това тя затвърждава позицията си на най-дълго управлявал жив суверен в света.