ЮНИ 26 Новини | СвятОбнови

В Белия дом очакват Оланд със софра като за сватба

0 коментара0/5

Хайвер от Илинойс, зеленчуци от градината на Мишел Обама, месо от теле, отгледано в Колорадо, и шоколад по хавайски са част от изкушенията, които Белият дом е подготвил за днешната официална вечеря по случай посещението на френския президент Франсоа Оланд.

В Белия дом очакват Оланд със софра като за сватба
В Белия дом очакват Оланд със софра като за сватба

Подготовката за такава вечеря е като да организираш сватба, обясни снощи пред медиите служител в протокола на американското президентство.

Очаква се на вечерята да участват около 350 гости и организаторите бяха затруднени при определянето на местата на всеки най-вече поради факта, че Оланд няма да бъде придружен от първа дама след разрива с Валери Травейльор.

Карл Лагерфелд нарече Франсоа Оланд "жесток и безсърдечен"

Първата дама на Франция, Валери Травейльор, вече е бездомна

На входа семейство Обама ще посреща гостите, които ще седнат на софрата в една от залите в градините на южното крило на Белия дом.

Менюто ще бъде в стил "Най-доброто от американската кухня", за което ще се погрижат шеф готвачът Крис Къмърфорд и майсторът на десертите Уилям Йосис. Гостите ще бъдат забавлявани от певицата Мери Джей Блайдж. Очакваната с нетърпение голяма неизвестна в гала-вечерята е какъв ще бъде тоалетът на първата дама Мишел Обама и кой е дизайнерът, който е избрала. /ЕФЕ/

Още от "Свят"

Хелмут Кол

Почина Хелмут Кол – канцлерът на германското единство

На 87-годишна възраст помина Хелмут Кол, канцлерът на германското единство, съобщи „Билд“.

Швейцария отново е начело като държава с най-много иновации

Швейцария отново е начело като държава с най-много иновации

За седми пореден път Швейцария е на първо място в годишната класация на „Глобалния иновационен индекс”, се съобщава в оповестен доклад.

Мелания и Барън се преместиха в Белия дом

Мелания и Барън се преместиха в Белия дом

От неделя вечерта Белият дом има двама нови наематели: първата дама Мелания Тръмп и синът ѝ Барън в крайна сметка се присъединиха към президента на САЩ Доналд Тръмп.