МАЙ 26 Новини | СвятОбнови

Пластичен хирург използва жена си като ходеща реклама

От 0 коментара0/5

47-годишният Филип Крафт поддържа частна клиника в Маями, но не само нея. Освен нея той се грижи и за постоянната „поддръжка” на съпругата си Анна. И тя обожава това.

Пластичен хирург използва жена си като ходеща реклама
 © via DailyMail

За 21 години брак Анна вече се е подлагала на липосукция, оперативно повдигане на дупето и гърдите, абдоминопластика, скулптуриране на талията, телесно контуриране, ботокс, уголемяване на устни и скули. Но само засега.

Въпреки че първоначално е отказала да се подложи на пластична операция, промените в тялото й след раждането на двамата й сина са променили и решението й. Първото й лягане под ножа е за гърдите й.

Добави описание

„По време на двете си бременности Анна загуби близо 30-40% от обема на бюста си, така че се постарах да й осигуря великолепен нов чифт”, спомня си съпруга й. Анна толкова е харесала резултата, че много скоро е искала още и още подобрения. И вече е толкова влюбена в оперативните намеси, че нито може, нито иска да спре с тях, защото за нея те са важни колкото и "да отидеш на фризьор ".

анна крафт, пластична хирургия

„Направих липосукция в областта на корема й и контурирах линията на талията й, така че да изглежда много по-малка. Сега всеки път, в който облече секси бикините си на плажа всички се обръщат и гледат с възхищение и завист извивките й”, коментира Крафт.

анна крафт

„Подобрих и дупето й. След бременността Майката природа накара всичко да тръгне на юг, така че аз й подигнах дупето, върнах й магията”.

Веднага след това Анна сама пожелава и да започне с лицевите си инжекции. По нейни думи „ботоксът и геловете са абсолютна необходимост за всяка жена над 25 години, ако иска да запази красотата си", защото "да изглеждаш естествено не винаги означава да си естествен”.

пластичен хирург, ботокс

Първият път, в който я среща е през 1995 г. в магазина за подаръци в болницата, където стажува. Анна се е била навела да вземе от земята картичка, която била изпуснала и откритата гледка към дългите й крака е накарала сърцето му да затупти. И оттогава те са неразделни и лудо влюбени. А сега с оперативните намеси той е заличил всеки неин недостатък, превръщайки я в "най-близкото нещо до абсолютното съвършенство".

„Аз съм въплъщение на работата на съпруга си и съм горда от това”, казва тя екзалтирано.

анна крафт -

Но за да бъде „рекламно лице” не стига само да се подлага на разкрасяващи операции. Филип я „окуражава” да поддържа постоянно здравословен режим на хранене (Палео диета) и да спазва редовен график с тренировки, за да не се „запусне”. /БГНЕС/