МАЙ 25 Новини | СвятОбнови

Оланд е наранен от думите на Трирвильор

0 коментара0/5

Френският президент Франсоа Оланд отново коментира язвителната книга на бившата му партньорка Валери Трирвильор, като заяви, че го "боли"от твърдението й, че тайно презира бедните.

Оланд е наранен от думите на Трирвильор
Оланд е наранен от думите на Трирвильор

В интервю за френското издание "Нувел Обсерватьор", части от което бяха публикувани онлайн ден преди появата на седмичника на пазара, Франсоа Оландзащити своя ангажимент към нуждаещите се в опит да спре стремглавото падане на рейтинга му в нови дълбини.

Валери Трирвильор нанесла щети за 3 млн.евро на Елисейския дворец >>>

"Не искам хората да пишат или казват, че не се интересувам от страданието в обществото, защото това е лъжа, от която ме боли", споделя френският държавен глава.

Валери Трирвильор, която напусна Оланд след 9-годишна връзка заради изневярата му с прочута френска актриса, отправи тези обвинения в новата си книга, която само за седмица се превърна в истински бестселър във Франция.

В мемоарите си, които проследяват страстната й афера с Оланд и тяхната драматична раздяла, Валери твърди, че лидерът на социалистите тайно презирал бедните и шеговито ги наричал "беззъби". Френският президент отхвърли тези твърдения на пресконференция миналия петък след срещата на НАТО в Уелс. /АФП/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Оланд е наранен от думите на Трирвильор".

Още от "Свят"

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Британският физик теоретик Стивън Хокинг отново предупреди, че оцеляването на човечеството зависи от това дали хората ще успеят да си намерят нов дом на друга планета.

Делфин

WWF: Трябват спешни мерки са спасяването на най-малките делфини

Последните 30 останали екземпляра от вакитите (калифорнийски морски свине) изискват спешни действия за спасяването на вида, се посочва в ново изследване на WWF.

Мексико сити

Мексико обяви първо ниво екологична тревога

В понеделник мексиканската столица обяви първо ниво на екологична тревога, след като във въздуха бяха отчетени завишени нива на озон.