ЮНИ 26 Новини | СвятОбнови

Оланд е наранен от думите на Трирвильор

0 коментара0/5

Френският президент Франсоа Оланд отново коментира язвителната книга на бившата му партньорка Валери Трирвильор, като заяви, че го "боли"от твърдението й, че тайно презира бедните.

Оланд е наранен от думите на Трирвильор
Оланд е наранен от думите на Трирвильор

В интервю за френското издание "Нувел Обсерватьор", части от което бяха публикувани онлайн ден преди появата на седмичника на пазара, Франсоа Оландзащити своя ангажимент към нуждаещите се в опит да спре стремглавото падане на рейтинга му в нови дълбини.

Валери Трирвильор нанесла щети за 3 млн.евро на Елисейския дворец >>>

"Не искам хората да пишат или казват, че не се интересувам от страданието в обществото, защото това е лъжа, от която ме боли", споделя френският държавен глава.

Валери Трирвильор, която напусна Оланд след 9-годишна връзка заради изневярата му с прочута френска актриса, отправи тези обвинения в новата си книга, която само за седмица се превърна в истински бестселър във Франция.

В мемоарите си, които проследяват страстната й афера с Оланд и тяхната драматична раздяла, Валери твърди, че лидерът на социалистите тайно презирал бедните и шеговито ги наричал "беззъби". Френският президент отхвърли тези твърдения на пресконференция миналия петък след срещата на НАТО в Уелс. /АФП/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Оланд е наранен от думите на Трирвильор".

Още от "Свят"

Хелмут Кол

Почина Хелмут Кол – канцлерът на германското единство

На 87-годишна възраст помина Хелмут Кол, канцлерът на германското единство, съобщи „Билд“.

Швейцария отново е начело като държава с най-много иновации

Швейцария отново е начело като държава с най-много иновации

За седми пореден път Швейцария е на първо място в годишната класация на „Глобалния иновационен индекс”, се съобщава в оповестен доклад.

Мелания и Барън се преместиха в Белия дом

Мелания и Барън се преместиха в Белия дом

От неделя вечерта Белият дом има двама нови наематели: първата дама Мелания Тръмп и синът ѝ Барън в крайна сметка се присъединиха към президента на САЩ Доналд Тръмп.