МАЙ 25 Новини | СвятОбнови

Миранда Кер ще каже заветното "Да" идните дни

От 0 коментара0/5

Топмоделът Миранда Кер и годеникът й милиардер Еван Шпигел ще сключат брак "съвсем скоро", издава "Ю Ес Уикли".

Миранда Кер ще каже заветното "Да" идните дни
 © Gulliver/ Getty

Според изданието родителите на Миранда Кер дори вече са долетели от Лос Анджелис до Австралия, за да присъстват на сватбата на 34-годишната красавица с 26-годишния й възлюбен, който е всъщност мъжът, създал приложението "Снапчат".

Двойката се запозна по време на вечеря на дизайнерската къща Louis Vuitton през 2014 и близо 2 години по-късно обяви и годежа си.

Вижте също:

Без секс преди сватбата за Миранда Кер >>>

Неизгодният предбрачен договор на Миранда Кер >>>

Още тогава анонимен източник разкри пред US Weekly, че двамата влюбени планират "Грандиозна и екстравагантна сватба в стила на Еван", но датата така и не оповестена.

За Миранда Кер това ще бъде втори брак след 3-годишните й брачни отношения с актьора Орландо Блум, от когото има син - Флин. /БГНЕС/

Още от "Свят"

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Британският физик теоретик Стивън Хокинг отново предупреди, че оцеляването на човечеството зависи от това дали хората ще успеят да си намерят нов дом на друга планета.

Делфин

WWF: Трябват спешни мерки са спасяването на най-малките делфини

Последните 30 останали екземпляра от вакитите (калифорнийски морски свине) изискват спешни действия за спасяването на вида, се посочва в ново изследване на WWF.

Мексико сити

Мексико обяви първо ниво екологична тревога

В понеделник мексиканската столица обяви първо ниво на екологична тревога, след като във въздуха бяха отчетени завишени нива на озон.