ЮНИ 27 Новини | СвятОбнови

Мелания и Барън се преместиха в Белия дом

От 0 коментара0/5

От неделя вечерта Белият дом има двама нови наематели: първата дама Мелания Тръмп и синът ѝ Барън в крайна сметка се присъединиха към президента на САЩ Доналд Тръмп.

Мелания и Барън се преместиха в Белия дом
 © Gulliver/ Getty

Шест месеца след встъпването в длъжност на съпруга си Мелания Тръмп и 11-годишният Барън се преместиха на Пенсилвания авеню, 1600, съобщи сътрудник на първата дама на САЩ.

Тя остана в Ню Йорк, докато 11-годишният Барън завърши своя CM2 (пети клас) в началното училище (Columbia Grammar and Preparatory School) луксозно училище в Манхатън.

Вижте също:

Стилът на Мелания - Първата дама от Балканите >>>

В новата история на САЩ няма случай първа дама да остави съпруга си сам да обитава Белия дом. Барън Тръмп ще продължи образованието си в частно училище в околностите на федералната столица на САЩ. То е епископалното училище „Сейнт Ендрюс” (St Andrews Episcopal School) Мелания и Барън Тръмп пристигнаха на борда на Еър Форс Едно в компанията на президента на военната база „Ендрюс” в околностите на Вашингтон, момчето си играеше със „спинър” – малък специфичен моден пумпал.

Родителите на Мелания ги придружаваха в това кратко пътуване от Бадминстър в Ню Джърси, където Доналд Тръмп изкара уикенда в голф клуба си.

родителите на мелания тръмп

Родителите на Мелания

След пристигането в Белия дом Мелания пусна в Twitter снимка на обелиска в центъра на столицата, но видян от един от прозорците на президентската резиденция.

"Очакваме да имаме спомени в новия ни дом! # Преместване", написа тя в социалната мрежа.

мелания тръмп туитър

До този момент Мелания Тръмп оставаше доброволно встрани от публичните прояви и рядко бе забелязвана до президента след встъпването му в длъжност. /АФП/

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Мелания и Барън се преместиха в Белия дом".

Още от "Свят"

Хелмут Кол

Почина Хелмут Кол – канцлерът на германското единство

На 87-годишна възраст помина Хелмут Кол, канцлерът на германското единство, съобщи „Билд“.

Швейцария отново е начело като държава с най-много иновации

Швейцария отново е начело като държава с най-много иновации

За седми пореден път Швейцария е на първо място в годишната класация на „Глобалния иновационен индекс”, се съобщава в оповестен доклад.

Какво се обърка при Тереза Мей?

Какво се обърка при Тереза Мей?

Премиерът Тереза Мей претърпя един от най-драматичните обрати в скорошната британска политическа история, като загуби мнозинството в парламента на предсрочни избори, за които се очакваше да спечели лесно.