АПР 25 Новини | СвятОбнови

Келиан Конуей боса на дивана в Белия дом (фото)

От 0 коментара0/5

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Келиан Конуей взриви социалните медии със снимка, на която тя е коленилчила без обувки на диван в Белия дом.

доналд тръмп
доналд тръмп © БГНЕС/ ЕРА/ Gulliver/ Getty

Кадърът, разпространен от световните агенции, показва Конуей, коленичила на дивана, да прави снимки с мобилния си телефон на Тръмп и тъмнокожите шефове на колежи и университети.

Много от потребителите на Twitter бързо се захванаха да критикуват Келиан Конуей, като доста от тях наричат езика на тялото й израз на "неуважение".

Доналд Тръмп - мъжът, който се възползва от американския гняв >>>

келиан конуей

"Нова снимка за" привилегията на белите", написа един от потребителите на Twitter по повод на кадъра, на който Доналд Тръмп е заобиколен от от голям брой тъмнокожи мъже и жени.

доналд тръмп, гаф, келиан конуей

Някои направиха сравнение със снимката от 2013г. на бившия президент на САЩ Барак Обама с краката си на бюрото на Овалния кабинет. Келиан Конуей наскоро беше подложени на критики за рекламиране на модната марка на дъщерята на президента Иванка Тръмп.

Кои са най-близките хора на Доналд Тръмп? >>>

 

Ръководителят на службата за етика на правителството на САЩ призова Белия дом да разследва Келиан Конуей след инцидента с аргумента, че тя трябва да се изправи дисциплинарно наказание./БГНЕС/

Още от "Свят"

Голямото българско хоро се изви в Брюксел

Голямото българско хоро се изви в Брюксел

Голямото хоро вече е традиция за Брюксел и за общностите на балканските държави в града.

Марин Льо Пен - френската „патриотка“, която иска да убие ЕС

Марин Льо Пен - френската „патриотка“, която иска да убие ЕС

Марин льо Пен беше любимката на татко Жан-Мари и плачеше от радост, когато той – страшилището на френската политика - победи социалистическия си съперник и стигна до финала на президентските избори през 2002 година.

Хакери може да са се месили около гласуването за Брекзит

Хакери може да са се месили около гласуването за Брекзит

Чуждестранни хакери може да са се намесили в процеса на провеждането на референдума във Великобритания за членството в ЕС, пише в доклад на лондонска парламентарна комисия.