МАР 28 Новини | СвятОбнови

Келиан Конуей боса на дивана в Белия дом (фото)

От 0 коментара0/5

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Келиан Конуей взриви социалните медии със снимка, на която тя е коленилчила без обувки на диван в Белия дом.

доналд тръмп
доналд тръмп © БГНЕС/ ЕРА/ Gulliver/ Getty

Кадърът, разпространен от световните агенции, показва Конуей, коленичила на дивана, да прави снимки с мобилния си телефон на Тръмп и тъмнокожите шефове на колежи и университети.

Много от потребителите на Twitter бързо се захванаха да критикуват Келиан Конуей, като доста от тях наричат езика на тялото й израз на "неуважение".

Доналд Тръмп - мъжът, който се възползва от американския гняв >>>

келиан конуей

"Нова снимка за" привилегията на белите", написа един от потребителите на Twitter по повод на кадъра, на който Доналд Тръмп е заобиколен от от голям брой тъмнокожи мъже и жени.

доналд тръмп, гаф, келиан конуей

Някои направиха сравнение със снимката от 2013г. на бившия президент на САЩ Барак Обама с краката си на бюрото на Овалния кабинет. Келиан Конуей наскоро беше подложени на критики за рекламиране на модната марка на дъщерята на президента Иванка Тръмп.

Кои са най-близките хора на Доналд Тръмп? >>>

 

Ръководителят на службата за етика на правителството на САЩ призова Белия дом да разследва Келиан Конуей след инцидента с аргумента, че тя трябва да се изправи дисциплинарно наказание./БГНЕС/

Още от "Свят"

Холандия лишава от гражданство ислямисти

Холандия лишава от гражданство ислямисти

Сенатът на Холандия прие закон, който позволява на властите да лишават от гражданство хора, които могат да представляват опасност за националната сигурност, включително привърженици на терористичната групировка "Ислямска държава", съобщава порталът Dutch News.

Кралица Елизабет II празнува сапфирен юбилей

Кралица Елизабет II празнува сапфирен юбилей

Британската кралица Елизабет II поставя днес нов рекорд като първия британски монарх, достигнал до сапфирен юбилей, или 65 години на трона. С това тя затвърждава позицията си на най-дълго управлявал жив суверен в света.

В Словения: Екскурзии до родния град на Мелания Тръмп

В Словения: Екскурзии до родния град на Мелания Тръмп

Специални туристически обиколки, които включват родното място на новата първа дама на САЩ Мелания Тръмп, се организират в Словения.