МАЙ 29 Новини | СвятОбнови

Келиан Конуей боса на дивана в Белия дом (фото)

От 0 коментара0/5

Съветникът на американския президент Доналд Тръмп Келиан Конуей взриви социалните медии със снимка, на която тя е коленилчила без обувки на диван в Белия дом.

доналд тръмп
доналд тръмп © БГНЕС/ ЕРА/ Gulliver/ Getty

Кадърът, разпространен от световните агенции, показва Конуей, коленичила на дивана, да прави снимки с мобилния си телефон на Тръмп и тъмнокожите шефове на колежи и университети.

Много от потребителите на Twitter бързо се захванаха да критикуват Келиан Конуей, като доста от тях наричат езика на тялото й израз на "неуважение".

Доналд Тръмп - мъжът, който се възползва от американския гняв >>>

келиан конуей

"Нова снимка за" привилегията на белите", написа един от потребителите на Twitter по повод на кадъра, на който Доналд Тръмп е заобиколен от от голям брой тъмнокожи мъже и жени.

доналд тръмп, гаф, келиан конуей

Някои направиха сравнение със снимката от 2013г. на бившия президент на САЩ Барак Обама с краката си на бюрото на Овалния кабинет. Келиан Конуей наскоро беше подложени на критики за рекламиране на модната марка на дъщерята на президента Иванка Тръмп.

Кои са най-близките хора на Доналд Тръмп? >>>

 

Ръководителят на службата за етика на правителството на САЩ призова Белия дом да разследва Келиан Конуей след инцидента с аргумента, че тя трябва да се изправи дисциплинарно наказание./БГНЕС/

Още от "Свят"

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Стивън Хокинг: Трябва да намерим нов дом на друга планета

Британският физик теоретик Стивън Хокинг отново предупреди, че оцеляването на човечеството зависи от това дали хората ще успеят да си намерят нов дом на друга планета.

Делфин

WWF: Трябват спешни мерки са спасяването на най-малките делфини

Последните 30 останали екземпляра от вакитите (калифорнийски морски свине) изискват спешни действия за спасяването на вида, се посочва в ново изследване на WWF.

Мексико сити

Мексико обяви първо ниво екологична тревога

В понеделник мексиканската столица обяви първо ниво на екологична тревога, след като във въздуха бяха отчетени завишени нива на озон.