МАР 30 Новини | Тема на седмицатаОбнови

Отива ли си модата на големите гърди?

От 0 коментара0/5

Когато Виктория Бекъм намали бюста си, модната й империя порасна със същата скорост, с която намаляха гърдите й.

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм

Това беше добър ход. Нищо чудно, че много звезди последваха примера на Виктория Бекъм. Дори надарената Кейти Прайс, известна с псевдонима Джордан намали бюста си, в опит да накара света да я възприема насериозно.

Според скорошен доклад на Британската асоциация на пластичните хирурзи големите изкуствени гърди просто не са на мода. В него се твърди, че операциите за уголемяване на бюста са намалели с 23 % през 2014 г., подчертавайки тенденцията за по-малки, естествени гърди.

Големите като грейпфрут гърди си отиват, идват естествените стегнати гърди.

"Жените сега искат гърдите им да изглеждат по-стегнати, не по-големи, така че търсенето на по-малки импланти, с които да заменят големите се увеличи", заяви пластичния хирург д-р Алекс Каридис.

Козметичният хирург д-р Майкъл Прегър обясни, че жените търсят алтернативи на имплантите, за да постигнат перфектните гърди.

"Търсенето на процедури, които придават по-млад вид на гърдите, като мезотерапия и ботокс в областта на гърдите се търсят все повече, обясни д-р Прегър.

"Третирането на гърдите с ботокс бързо се превръща в задължителна процедура за клиентите ми. За по-малко от 30 минути, тя повдига гърдите. По-безопасна и по-бърза е от уголемяването на гърдите, не остават белези и е напълно безболезнена", казва козметичният специалист на звездите д-р Нирдош.

"След скандала с имплантите PIP, жените търсят алтернативи за повдигане на бюста и третирането с ботокс се търси все повече, тъй като жените избират неоперативен лифтинг на гърдите", допълва д-р Нирдош. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Отива ли си модата на големите гърди?".

Още от "Тема на седмицата"

Храни, които помагат срещу алергии

Храни, които помагат срещу алергии

В днешно време медицината познава множество алергии - към прах, храни, напитки, животни и други субстанции от околната среда, с които имаме допир. Обикновено проявата на алергия е краткотраен акт и преминава бързо.

Добро утро! Събудихте ли се?

Добро утро! Събудихте ли се?

Отново е онова време от годината, когато рано сутрин ви иде да счупите часовника и да си наваксате откраднатия един час сън.

Защо паспортът има само четири цвята?

Защо паспортът има само четири цвята?

Международните паспорти в целия свят са в много нюанси, но само в четири цвята - сини, червени, зелени и черни.