ЮНИ 26 Новини | Тема на седмицатаОбнови

Отива ли си модата на големите гърди?

От 0 коментара0/5

Когато Виктория Бекъм намали бюста си, модната й империя порасна със същата скорост, с която намаляха гърдите й.

Виктория Бекъм
Виктория Бекъм

Това беше добър ход. Нищо чудно, че много звезди последваха примера на Виктория Бекъм. Дори надарената Кейти Прайс, известна с псевдонима Джордан намали бюста си, в опит да накара света да я възприема насериозно.

Според скорошен доклад на Британската асоциация на пластичните хирурзи големите изкуствени гърди просто не са на мода. В него се твърди, че операциите за уголемяване на бюста са намалели с 23 % през 2014 г., подчертавайки тенденцията за по-малки, естествени гърди.

Големите като грейпфрут гърди си отиват, идват естествените стегнати гърди.

"Жените сега искат гърдите им да изглеждат по-стегнати, не по-големи, така че търсенето на по-малки импланти, с които да заменят големите се увеличи", заяви пластичния хирург д-р Алекс Каридис.

Козметичният хирург д-р Майкъл Прегър обясни, че жените търсят алтернативи на имплантите, за да постигнат перфектните гърди.

"Търсенето на процедури, които придават по-млад вид на гърдите, като мезотерапия и ботокс в областта на гърдите се търсят все повече, обясни д-р Прегър.

"Третирането на гърдите с ботокс бързо се превръща в задължителна процедура за клиентите ми. За по-малко от 30 минути, тя повдига гърдите. По-безопасна и по-бърза е от уголемяването на гърдите, не остават белези и е напълно безболезнена", казва козметичният специалист на звездите д-р Нирдош.

"След скандала с имплантите PIP, жените търсят алтернативи за повдигане на бюста и третирането с ботокс се търси все повече, тъй като жените избират неоперативен лифтинг на гърдите", допълва д-р Нирдош. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Отива ли си модата на големите гърди?".

Още от "Тема на седмицата"

Какво си хапвате нощем?

Какво си хапвате нощем?

Случва ли ви се да се събуди посред нощ и то гладни като вълци? И докато не си хапнете нещо, сън не ви хваща?

Как си лягате вечер?

Как си лягате вечер?

Имате ли си ритуал преди лягане? Или всеки ден е различен? А може би ви се случва да заспивате пред телевизора на дивана...

Горещо, топло или студено?

Горещо, топло или студено?

Каква е любимата ви напитка и с каква температура предпочитате да я консумирате?