ФЕВ 26 Новини | Тема на седмицатаОбнови

Какво правите при -20?

2 коментара0/5

Ако стъклата на прозорците ви се пукат от студа, а дрехите от простира ви се чупят докато ги сваляте, значи е време за стратегия за оцеляване.

Какво правите при -20?
 © istockphoto.com

Пазите дивана с топла напитка

Най-хубавото, което може да ви се случи в такива дни е чаша топъл чай или кафе и хубав филм у дома. Ако имате и добра компания, стратегията за оцеляване у дома при Ледникова епоха навън би била повече от успешна. Така че викнете приятелите си на гости. Ако пък разстоянието до у вас им се струва безкрайно дълго, предвид студа, съседите винаги са алтернативен вариант. 

Работите от вкъщи

Този план би бил чудесен, ако е уикенд. В делничен ден, обаче, вледененият офис ви зове. Но се опитайте да си издействате да работите от вкъщи. Шефът ви навярно ще се съгласи пред алтернативата да отсъствате по болнични, защото сте настинали или сте сти счупили крака в опит да се допързаляте до офиса. 

Разходка на 4 колела

Но не всички ги свърта у дома и дори студът не може да ги спре да се разходят, макар и с колата. Сега е време да посетите супермаркета, мола, да си свършите някаква работа в институциите, където обичайно има опашки, и т.н. Навярно в този студ всички си стоят у дома, така че гарантираме - никой няма да ви се пречка.

Любопитно: 5 ползи за здравето от студеното време >>>

А вие какво правите, когато навън е -20 градуса по Целзий?

2 коментарaДобави коментар »

lady_magic_elegance

От lady_magic_elegance14.01.2017, 20:43 ч.

Ходя на работа с нежелание 6 дни в седмицата !

Виж всички коментари за "Какво правите при -20?".

Още от "Тема на седмицата"

Как се събуждате сутрин?

Как се събуждате сутрин?

Добро утро ранобудници и поспаланковци. Кое от двете се отнася за вас?

Как предпочитате кафето?

Как предпочитате кафето?

Когато говорим за кафе, може би трябва да разлистим пред себе си цял речник с всички разновидности на най-популярната топла напитка в света. Да видим какви са вашите предпочитания, що се отнася до вкуса на кафето.

5  идеи за Св. Валентин

5 идеи за Св. Валентин

5 нестандартни предложения за Св. Валентин