МАЙ 28 Новини | СпортОбнови

Най-интересните мобилни приложения за спорт

От 0 коментара0/5

Новите технологии и техните предимства не подминават света на спорта и забавленията.

Най-интересните мобилни приложения за спорт
 © iStock

В последните години големи, средни и дори по-малки компании разработват своите мобилни приложения с цел по-лесно и бързо достигане до краен клиент, независимо от сферата си на дейност.

Оказва се, че спортните приложения са все по-предпочитани и бележат все по-голям ръст на сваляния.

Защо това е така и кое ги прави толкова интересни и полезни?

Приложенията за тичане определено са сред водещите по сваляне. Провокиращи спорта, позволяващи да следим време, разстояние, трасе, както и възможност да се предизвикваме. Определено много полезно и забавно.

Приложения за ски. Eдно от тях е Ski Tracker. Следи за максималната ни скорост, разстоянието, ски склонове, како и дава пълна статистика за спортната ни активност през зимния сезон.

Учени установиха кои са най-полезните спортове >>>

Образователните спортни приложения, определено са сред предпочитаните. Като тук говорим за мобилни приложения, които имат за цел да образоват и подобрят вече изградената ни техника. Едни от тях са тези посветени на тениса.

Не на последно място се нарежда и картинг спорта, с приложението си Faceracer, целящо да обедини всички запалени по картинг спорта фенове в една виртуалната картинг общност. То осигурява 24/7 достъп до резултатите поставени на всички Faceracer писти в България, трупане на ранкинг точки, възможност да предизвиквате приятелите си, както и да участвате в специално организирани състезания.

Прочетете още по темата:

Най-добрите мобилни приложения за фитнес

Спортните приложения в световен мащаб се харесват на все повече хора, като това е видимо от броя сваляния. Освен забавление, те имат за цел да накарат хората да бъдат по-активни, като ги изкарат навън и посветят част от времето си на спорт. /БГНЕС

Още от "Спорт"

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers.

Невяна Владинова: Щастлива съм, раздадох се максимално!

Невяна Владинова: Щастлива съм, раздадох се максимално!

"Успешен ден за мен. Щастлива съм, че спечелих три златни медала. Яд ме е за бухалките, защото и там можеше да грабна отличие, но грешката ми беше малко глупава", заяви гимнастичката ни Невяна Владинова, предаде репортер на БГНЕС.

Променете правилата на играта!

Променете правилата на играта!

adidas представи серията Parley с обувки за бягане, които променят правилата на играта.