ФЕВ 26 Новини | СпортОбнови

Най-интересните мобилни приложения за спорт

От 0 коментара0/5

Новите технологии и техните предимства не подминават света на спорта и забавленията.

Най-интересните мобилни приложения за спорт
 © iStock

В последните години големи, средни и дори по-малки компании разработват своите мобилни приложения с цел по-лесно и бързо достигане до краен клиент, независимо от сферата си на дейност.

Оказва се, че спортните приложения са все по-предпочитани и бележат все по-голям ръст на сваляния.

Защо това е така и кое ги прави толкова интересни и полезни?

Приложенията за тичане определено са сред водещите по сваляне. Провокиращи спорта, позволяващи да следим време, разстояние, трасе, както и възможност да се предизвикваме. Определено много полезно и забавно.

Приложения за ски. Eдно от тях е Ski Tracker. Следи за максималната ни скорост, разстоянието, ски склонове, како и дава пълна статистика за спортната ни активност през зимния сезон.

Учени установиха кои са най-полезните спортове >>>

Образователните спортни приложения, определено са сред предпочитаните. Като тук говорим за мобилни приложения, които имат за цел да образоват и подобрят вече изградената ни техника. Едни от тях са тези посветени на тениса.

Не на последно място се нарежда и картинг спорта, с приложението си Faceracer, целящо да обедини всички запалени по картинг спорта фенове в една виртуалната картинг общност. То осигурява 24/7 достъп до резултатите поставени на всички Faceracer писти в България, трупане на ранкинг точки, възможност да предизвиквате приятелите си, както и да участвате в специално организирани състезания.

Прочетете още по темата:

Най-добрите мобилни приложения за фитнес

Спортните приложения в световен мащаб се харесват на все повече хора, като това е видимо от броя сваляния. Освен забавление, те имат за цел да накарат хората да бъдат по-активни, като ги изкарат навън и посветят част от времето си на спорт. /БГНЕС

Още от "Спорт"

Първи златен медал за новия ансамбъл на България

Първи златен медал за новия ансамбъл на България

Новият национален ансамбъл на България по художествена гимнастика завоюва първия си златен медал.

Григор Димитров

Григор Димитров: Дойдох, видях и го направих

„Дойдох, видях и го направих”, заяви най-добрият ни тенисист Григор Димитров на пресконференцията си след спечелването на титлата в София, предаде репортер на БГНЕС.

Димитров победи 11-тия в света

Гришо отива на полуфиналите в Мелбърн

Димитров за първи път в кариерата си се класира за полуфиналите на Откритото първенство на Австралия.