МАР 30 Новини | СпортОбнови

Най-интересните мобилни приложения за спорт

От 0 коментара0/5

Новите технологии и техните предимства не подминават света на спорта и забавленията.

Най-интересните мобилни приложения за спорт
 © iStock

В последните години големи, средни и дори по-малки компании разработват своите мобилни приложения с цел по-лесно и бързо достигане до краен клиент, независимо от сферата си на дейност.

Оказва се, че спортните приложения са все по-предпочитани и бележат все по-голям ръст на сваляния.

Защо това е така и кое ги прави толкова интересни и полезни?

Приложенията за тичане определено са сред водещите по сваляне. Провокиращи спорта, позволяващи да следим време, разстояние, трасе, както и възможност да се предизвикваме. Определено много полезно и забавно.

Приложения за ски. Eдно от тях е Ski Tracker. Следи за максималната ни скорост, разстоянието, ски склонове, како и дава пълна статистика за спортната ни активност през зимния сезон.

Учени установиха кои са най-полезните спортове >>>

Образователните спортни приложения, определено са сред предпочитаните. Като тук говорим за мобилни приложения, които имат за цел да образоват и подобрят вече изградената ни техника. Едни от тях са тези посветени на тениса.

Не на последно място се нарежда и картинг спорта, с приложението си Faceracer, целящо да обедини всички запалени по картинг спорта фенове в една виртуалната картинг общност. То осигурява 24/7 достъп до резултатите поставени на всички Faceracer писти в България, трупане на ранкинг точки, възможност да предизвиквате приятелите си, както и да участвате в специално организирани състезания.

Прочетете още по темата:

Най-добрите мобилни приложения за фитнес

Спортните приложения в световен мащаб се харесват на все повече хора, като това е видимо от броя сваляния. Освен забавление, те имат за цел да накарат хората да бъдат по-активни, като ги изкарат навън и посветят част от времето си на спорт. /БГНЕС

Още от "Спорт"

Кристиано Роналдо

Роналдо стана най-високоплатеният футболист в света

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо стана най-високоплатеният футболист в света, съобщи френският спортен вестник „Франс футбол“.

adidas ще подкрепи Катрин Суитцер на Бостънския маратон

adidas ще подкрепи Катрин Суитцер на Бостънския маратон

adidas си партнира с Катрин Суитцер и 261 Fearless, за да отпразнува 50-та годишнина от историческия й дебют на Бостънския маратон

Кубрат Пулев

Кубрат Пулев отново ще се боксира в София

Само няколко месеца след двубоя му срещу Самюел Питър, Кубрат Пулев отново ще се боксира пред родна публика.