МАЙ 22 Новини | СпортОбнови

Гаджето на Писториус със зловещ последен пост в "Туитър"

0 коментара0/5

Приятелката на Оскар Писториус, която бе застреляна от самия него в голяма трагедия, е написала само часове по-рано в "Туитър" "Какво имаш в ръкава си за своята любов".

Рийва Стийнкамп, която излизаше с лекоатлета от 2 месеца, бе застреляна в дома му
Рийва Стийнкамп, която излизаше с лекоатлета от 2 месеца, бе застреляна в дома му © БГНЕС

30-годишната моделка Рийва Стийнкамп, която излизаше с лекоатлета от 2 месеца, бе застреляна в дома му, докато се опитвала да изненада любимия за Свети Валентин.

Писториус помислил, че става дума за крадец. Атлетът вече е задържан в местното полицейско управление. Стийнкамп вчера бе написала в профила си "Какво имаш в ръкава си за своята любов утре???". Тази седмица тя трябваше да участва в реалити шоу, в което обикновени хора и звезди се състезават на екзотични места. 

Междувременно бащата на спортиста коментира случая: "Не знам нищо. Ще бъде много сурово да спекулираме. Не знам фактите. Ако някой ще прави изявление, това ще бъде Оскар".

30-годишната Рийва Стийнкамп, която е модел, е починала на място. Приятелката на Оскар Писториус искала да го изненада за Свети Валентин и влязла тайно в дома му, но лекоатлетът помислил, че става въпрос за крадец.

Още от "Спорт"

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers.

Невяна Владинова: Щастлива съм, раздадох се максимално!

Невяна Владинова: Щастлива съм, раздадох се максимално!

"Успешен ден за мен. Щастлива съм, че спечелих три златни медала. Яд ме е за бухалките, защото и там можеше да грабна отличие, но грешката ми беше малко глупава", заяви гимнастичката ни Невяна Владинова, предаде репортер на БГНЕС.

Променете правилата на играта!

Променете правилата на играта!

adidas представи серията Parley с обувки за бягане, които променят правилата на играта.